Obiteljski odmor

Iva Majoli pohvalila se fotografijom s mužem i kćeri Mijom, koju krije od očiju javnosti, a izrasla je u pravu ljepoticu!

Iva Majoli Iva Majoli Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 2 Goran i Nives Ivanišević i Iva Majoli Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 2 Iva Majoli Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli sa zaručnikom Iva Majoli - 1 +22 Iva Majoli - 2 Galerija

Iva Majoli na Instagramu se pohvalila da uživa na odmoru sa suprugom, a društvo im pravi i njezina prekrasna kći Mia.

Bivša tenisačica Iva Majoli uživa na skijanju s novopečenim suprugom Robertom Calegarijem i kćeri Mijom (17), a na Instagramu je objavila i njihovu zajedničku fotografiju, uz koju je samo kratko napisala - moj svijet. 

Pogledaj i ovo Iva Majoli Izrasla u pravu ljepoticu! Iva Majoli pohvalila se svojom kćeri, koju inače drži podalje od očiju javnosti: "Kakva prekrasna djevojka!"

Obitelj je pozirala u skijaškim odjelima, a Ivina kći Mia, koju ima iz prvog braka sa Stipom Marićem, izrasla je u pravu ljepoticu. 

Na fotografiji također možemo uočiti i kako je iz plavuše prešla u brinetu te joj jako lijepo pristaje nova promjena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

Iva život svoje kćeri Mije drži podalje od očiju javnosti, pa se zbog toga ne pojavljuje često na majčinu profilu. 

Inače, Iva blista otkako se udala za talijanskog poduzetnika početkom listopada prošle godine u Milanu, gdje zajedno i žive, a vezu su potvrdili malo prije vjenčanja.

Bivšoj tenisačici ovo je drugi brak, a prvi suprug joj je bio poduzetnik Stipe Marić. Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2012. godine i zajedno imaju kćer Miju, koja je nakon razvoda nastavila živjeti s majkom, a krenula je i njezinim stopama te se također bavi tenisom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i sin Aleksandar Severina - 6 Severina - 5 Severina - 10 +25 Severina - 4 Celebrity Severina objavila predivan video sa sinom, koji je izrastao u njezinu sliku i priliku: "Sve što imam to si ti..."

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Krštenje Albe Grašo - 2 Krštenje Albe Grašo - 11 Krštenje Albe Grašo - 8 Krštenje Albe Grašo - 6 +36 Krštenje Albe Grašo - 3 Celebrity Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene