zvijezda hit-serije

Iva Majoli u Monte Carlu uživala u odabranom društvu i pohvalila se fotografijom sa svjetski poznatom glumicom!

Iva Majoli Iva Majoli Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli i Kelly Rutherford Donna Vekić i Kelly Rutherford Iva Majoli Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli Djevojačka zabava Ive Majoli - 1 +13 Djevojačka zabava Ive Majoli - 5 Galerija

Iva Majoli na Instagramu je objavila fotografiju s glumicom Kelly Rutherford, s kojom se družila u Monte Carlu.

Naša proslavljena tenisačica Iva Majoli na Instagramu se javila iz Monte Carla, gdje je bila na reviji modnog brenda Genny.

Pogledaj i ovo showbuzz Zablistale Zajednički izlazak teniskih ljepotica: Iva, Ana i Donna u izdanjima u kojima ih ne vidimo često

Tamo je uživala u odabranom društvu, a objavila je fotografiju na kojoj pozira s kreativnom direktoricom brenda Sarom Cavazza Facchini i američkom glumicom Kelly Rutherford, koja se proslavila u hit-serijama "Melrose Place" i "Tračerica".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Majoli (@ivamajoli)

"Lijepo je vidjeti snažne žene koje podržavaju jedna drugu", napisala je Iva u opisu fotke.

A samo dan prije Ive s Rutherford se družila i naša tenisačica Donna Vekić, koja se također pohvalila zajedničkom fotografijom u pričama na Instagramu.

Inače, Majoli je od listopada prošle godine u braku s talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem, s kojim živi u Milanu, no često putuju svijetom.

Bivšoj tenisačici ovo je drugi brak, a prvi suprug joj je bio poduzetnik Stipe Marić. Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2012. godine i zajedno imaju kćer Miju, koja je nakon razvoda nastavila živjeti s majkom, a krenula je i njezinim stopama te se također bavi tenisom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Atraktivna Hrvatica pokazala bujnu stražnjicu nasred ulice u Miamiju, a zbog ovakvih je izdanja i postala svjetska senzacija!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 4 Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović - 2 +21 Sanja Vejnović Nekad i sad Jedna od naših najljepših glumica prije 40 godina snimila je nezaboravne intimne scene, a svojom pojavom i danas mami uzdahe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene