novi detalji

Irina o prekidu s Ronaldom: 'Osjećala sam se ružnom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako su izgledali kao savršeni par, izgleda da je u vezi Ronalda i Irine bilo puno problema... sada je slavna ljepotica otkrila i neke svoje razloge.

Zadnjih par tjedana izlazi sve više detalja oko prekida slavnog, sada već bivšeg para, Cristiana Rolanda i Irine Shayk. Slavna ruska ljepotica već je dala naslutiti kako je nogometaš bio nevjeran, a sada su otkriveni i drugi razlozi zbog kojih je okončala vezu.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper - 7 Njegova jedina Bradley Cooper na crveni tepih poveo je neodoljivo društvo, tatina preslika bila je prava atrakcija prisutnima!

Nakon Ronalda, Irina Shayk u vezi s Dwayneom Johnsonom?

'Mislim da se žena osjeća ružnom kada ima krivog muškarca uz sebe. Ja sam se osjećala ružnom i nesigurnom. Oboje ljudi u vezi trebalo bi dijeliti iste vrijednosti i poglede na život, kao i istu energiju te vjerovati u monogamiju', poručila je slavna ljepotica.

'Moj idealni muškarac je vjeran, iskren i džentlmen koji zna kako tretirati ženu. Ne vjerujem u muškarce koji nas čine nesretnima, jer su dječaci, a ne muškarci. Mislila sam da sam jednom pronašla svog idealnog muškarca, no ispalo je drugačije', rekla je Irina.

Iako se ne zna još nova Ronaldova djevojka, već se neko vrijeme šuška kako je Irina u vezi s kolegom glumcem 'The Rockom' Dwayneom Johnsonom.

 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene