Snašla se!

Naša atraktivna radijska voditeljica nakon prekida duge veze uživa u samoći, a priznala nam je i što joj dobro dođe kao izlika za neke stvari

Ivana Mišerić kao Scatman Ivana Mišerić kao Scatman Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić kao Scatman Ivana Mišerić kao Britney Spears Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Mišerić se u intervjuu za DNEVNIK.HR prisjetila svojeg sudjelovanja u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u koji se ponovno vraća, a otkrila nam je i neke detalje iz svog privatnog života.

Radijska voditeljica i model Ivana Mišerić je 2017. godine u showu "Tvoje lice zvuči poznato" pokazala i svoje brojne druge skrivene talente, te se zasluženo vraća u All stars sezonu showa koja je okupila osam najboljih dosadašnjih natjecatelja.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

I sama se poželjela vratiti u show, no nije ni sanjala da će za to ponovno dobiti priliku pa ju je poziv Nove TV jako obradovao.

"Ful sam se razveselila kad su me ponovno pozvali u show zato što, kad sam završila svoju sezonu prije tri godine, poželjela sam još jednom doživjeti to iskustvo, ali ne odmah, nego za nekoliko godina. No nisam mislila da bi se to stvarno moglo dogoditi. Tako da, kad su me nazvali, ja sam rekla: 'To!', bez razmišljanja. Nisam ni pitala ništa, odmah sam pristala", otkrila je Ivana u intervjuu za DNEVNIK.HR.

"Znam da će mi biti užasno teško i naporno jer je ekstreman show koji puno zahtjeva, ali je stvarno najljepše, najemotivnije, najintenzivnije iskustvo koje sam ja doživjela poslovno ikad", istaknula je.

Zanimalo nas je kako uz sve obaveze koje ima u danu, od posla na radiju, do manekenskih gaža, stigne još i sudjelovati u ovom, kako i sama kaže, izrazito zahtjevnom projektu.

"Sigurno će mi ovo sad biti napornih dva mjeseca zato što neću staviti radio na čekanje nego ću paralelno nastaviti raditi, tako da će me to sigurno izmožditi i iscijediti, ali na kraju se ipak isplati i ovo je iskustvo koje ne bi propustila zbog cijele ekipe, energije, zbog same priče oko svega, transformacija. Osim samog tog procesa puno je možda čak bogatija ova priča iza, to naše druženje, zezancija u kostimu, šminki... Fakat je posebno", kaže Mišerić kojoj se obaveze nisu puno smanjile tijekom pandemije koronavirusa, a priznaje i da joj ne nedostaju puno eventi jer nikad nije bila tip koji uživa u tome.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Ono što je posebno veseli u All stars sezoni showa su ostali natjecatelji.

"Super je ekipa ove godine, sve znam, sve volim, s nekima sam jako bliska. Baš je ekipa po mom guštu", priznala nam je.

"Imam feeling da smo tu kao nekakav čopor, nekakva čudna luda obitelj, a to nisam nikad iskusila. Ovo je baš neko luđaštvo koje mi paše", dodala je.

Anegdota iz sezone u kojoj je sudjelovala se baš i ne sjeća no na njih ju redovito podsjeti Dalibor Petko koji, kako kaže, inače pamti sve živo.

"Pamtim da je sve bilo intenzivno, da sam puno i plakala, puno sam se smijala", kaže Ivana kojoj je najteže bilo transformirati se u Scatmana Johna.

"Užasno mi je bilo teško naučiti tekst i ući u taj lik, imala sam lagani 'meltdown' pred taj nastup", prisjetila se.

Otkrila nam je i još jedan problem koji ju je mučio tijekom sudjelovanja u showu.

"Često me izdavao i glas jer ja nisam vokalist, ne pjevam, ali na radiju puno pričam. Tako da je to konstantna borba, baš idem po rubu, ali me čak to malo pali", priznala je Mišerić.

"Ovo će me taman lijepo potrošiti pa se mogu opet vratiti svom normalnom životu", dodala je.

Otkako je sredinom prošle godine prekinula dugu vezu sa suosnivačem hrvatsko-slovenske tvrtke Bellabeat Sandrom Murom, u njenom privatnom životu, kaže, nema ničeg novog čime bi se htjela pohvaliti, no priznala nam je da joj trenutno odgovara biti sama.

"Jako je čudan ovaj period i mislim da je na neki način utjecao na sve nas i ostavio traga, ne možemo se družiti, ići gdje poželimo, tako da je taj psihološki element ostavio neku mini tjeskobu u meni, ali s druge strane mi čak ova izolacija i samoća trenutno odgovaraju", otkrila nam je.

"Za neke stvari mi je izolacija i dobra izlika", dodala je kroz smijeh.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +12 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene