"S tim je sve krenulo!"

Igor Mešin postao je zaštitno lice Supertalenta, a sjećate li se prvog showa koji je vodio? Pogledajte i kako je tada izgledao!

Igor Mešin Igor Mešin Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin u emisiji Ne zaboravi stihove - 1 Igor Mešin u emisiji Ne zaboravi stihove - 2 Igor Mešin u emisiji Ne zaboravi stihove - 3 Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Frano Ridjan i Igor Mešin - 1 Frano Ridjan i Igor Mešin - 2 Igor Mešin, Frano Ridjan i Marko Grubnić +14 Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan Galerija

Igor Mešin ponosan je što je show Supertalent, u kojem je od samog početka, u utrci za nagradu Zlatni studio, a prisjetio se i svojeg prvog voditeljskog angažmana.

Show Supertalent u finalnoj je utrci nagradu Zlatni studio u kategoriji Najbolja TV zabava.

Nevjerojatni talenti i spektakularni trenutci i u jubilarnoj desetoj sezoni, koja je završila krajem prošle godine, oduševljavali su publiku koja je svojim glasovima osigurala Supertalentu finale u ovoj medijskoj nagradi.

Ovakva priznanja posebno znače voditelju Igoru Mešinu, koji je u showu od samog početka.

"Naravno da mi znači što je Supertalent nominiran za Zlatni studio, a tu nominaciju ponavlja iz godine u godinu, što znači da je stvarno na vrhu gledanosti Hrvata", rekao nam je Mešin.

Otkrio nam je i kako je biti dio ovog projekta punih 10 godina.

"Stvarno mu je svih ovih 10 sezona bilo baš lijepo iskustvo, divno sam se zabavljao, naravno bilo je ponekad i izazovno. Ali svake godine novi talenti donose nova iznenađenja i uzbuđenja, i uvijek ima neka točka koja me posebno iznenadi i ostane mi u sjećanju", ističe Igor, a evo po čemu će pamtiti zadnju sezonu.

"Ovu 10. sezonu pamtit ću po izvanrednoj atmosferi na setu. Već se svi dobro poznajemo, i voditelji i žiri, dobro se zabavljamo kad se kamere ugase iza kulisa, dobro se hranimo, uglavnom je jedna super atmosfera. A bojim se da ću iz ove sezone nekako najduže pamtiti, možda nažalost ili moju nesreću, i gospođu sa frulicom, dosta se urezala u pamćenje", priznaje.

Kao najiskusnijeg člana ovog projekta, Igora smo upitali i u čemu je, po njemu, tajna popularnosti Supertalenta.

"Tajna popularnosti je vjerojatno u tome što stvarno pokazuje veliki dijapazon talenata, od pjevanja, plesa i do najčudnijih talenata, što u Hrvata, a što i širom svijeta, i naravno da to privlači publiku diljem Hrvatske pred male ekrane", smatra.

Igor i njegov suvoditelj Frano Ridjan u showu su velika podrška kandidatima prije izlaska na pozornicu.

Pogledaji ovo Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Celebrity Nikad glamurozniji Mešin, Frano, Bilman i Fabijan: Dodali su malo blještavila i dostojno se oprostili od Supertalenta!

"Naš kontakt s kandidatima zapravo se svodi na kontakt u backstageu, kad ih malo pokušavamo ohrabriti, opustiti, razbiti im tremu i pripremiti ih za scenu. Nažalost nemamo se priliku puno družiti privatno, jer oni su u svojim velikim problemima pred izlazak na scenu, a i mi imamo svoje zadatke", kaže.

Kao kazališni, televizijski i filmski glumac, Igor je na sceni prisutan još od ranih 90-ih, a evo kada se prvi put okušao kao voditelj.

"Voditeljski posao je neki moj izlet iz kazališta, serija i filma, koji mi je jako drag i koji radim već dosta dugo. Prvi voditeljski angažman mi je bio kviz 'Ne zaboravi stihove', a koji mi je najdraži... Pa ne znam, zadržat ću se na tom, jer mi je bio prvi, prvi put sam bio sam na sceni, prvi put sam doživio taj glamur studija i velikih show emisija i s tim je sve krenulo", prisjetio se. Bilo je to davne 2008. godine, a kako je tada Igor izgledao, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Igor Mešin i Barbara Nola Nekad i sad Pogledajte kako je Igor Mešin izgledao 2008. godine, tada je ostvario važnu ulogu koja mu je obilježila život

No, i nakon dugogodišnjeg iskustva, Igor priznaje još osjeća blagu tremu prije izlaska pred kamere.

"Klasičnu tremu nakon svih ovih godina stvarno ne osjećam. Neko uzbuđenje, napetost, naravno da bez toga nema ovakvog posla, jer ako ste potpuno ravnodušni, naravno da posao ne može bit dobar. Tako da neka vrsta treme zapravo postoji, ali onu klasičnu tremu, da mi se tresu noge i ruke, to sam prošao nakon 1. ili 2. sezone, a znalo je biti gadno", priznaje.

Na kraju se obratio obožavateljima Supertalenta te nam je otkrio i na čemu trenutno radi.

"Volio bih poručiti svima da glasaju za Supertlent za nagradu Zlatni studio. A od nekih novih planova, evo sad trenutno sam dosta zaokupljen kazalištem. U svom matičnom Kazalištu Komedija radim novu predstavu 'Krava na granici' Vida Baloga, u režiji Damira Lončara. Naravno, tu su i predstave koje su već duže na repertoaru koje igram, pa evo pozivam sve čitatelje da dođu u kazalište", poručio je Mešin.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Zepter - 16 Ema Zepter - 4 Ema Zepter - 15 Ema Zepter - 8 +28 Ema Zepter - 1 Celebrity Kći poznatog poduzetničkog para voli se pohvaliti luksuzom kojim raspolaže njezina obitelj, a njihova priča zanimljiva je iz više razloga!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 +26 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives Celzijus ravno iz kreveta skočila je u snijeg, a zbog onog što je nosila svi su joj pisali: ''Blago tebi kad imaš dobro zdravstveno...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene