ugrijala atmosferu!

Franka iznenadila starom fotkom na kojoj je pokazala kako joj je izgledao trbuh samo nekoliko mjeseci nakon poroda

Franka Batelić Franka Batelić PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić +0 Franka Batelić - Čorluka - 8 Galerija

Franka Batelić na Instagramu je podijelila fotografiju snimljenu prošlog proljeća na kojoj pozira u minijaturnom topiću.

Pjevačica Franka Batelić (28) iznenadila je pratitelje izgledom na staroj fotografiji koju je objavila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

Hladni vikend potaknuo ju je da se prisjeti toplijih dana pa je podijelila fotku snimljenu prošlog proljeća kojom je ugrijala atmosferu na društvenoj mreži.

Franka je pozirala našem poznatom modnom fotografu Šimi Eškinji u minijaturnom topiću koji je otkrio njezin savršeno ravan trbuh samo nekoliko mjeseci nakon porođaja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Divna si, ne mogu te se nagledati", "Svjetska mačka", "Svakim danom sve ljepša", pisali su joj pratitelji koje je oduševio Frankin izgled na fotki, a počastili su je i s nekoliko tisuća lajkova.

Podsjetimo, pjevačica je u siječnju 2020. godine rodila sina Viktora, koji je njoj i njezinu suprugu, nogometašu Vedranu Ćorluki (34) prvo dijete. Maleni je već napunio godinu dana, a iako skriva njegovo lice, Franka često svoje pratitelje na Instagramu veseli i fotkama sa sinom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Neodoljivi šarmer ljubio je istu ženu 29 godina, a sad iznenadio razvodom: Strani mediji se raspisali o misterioznoj brineti s kojom je viđen

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene