''Ovako se može!''

Ecija Ojdanić na prvom zajedničkom skijanju s prijateljicama poslije 18 godina, a otkrila je i što joj je najdraži dio tog okupljanja!

Ecija Ojdanić - 4 Ecija Ojdanić - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić - 5 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić - 4 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 3 +20 Ecija Ojdanić Galerija

Ecija Ojdanić pohvalila se nizom fotografija sa skijanja i pokazala kako na odmoru uživa s prijateljicama.

Glumica Ecija Ojdanić pohvalila se vikend odmorom u Sloveniji koji je provela skijajući se s prijateljicama.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Tako je to na moru Naša glumica u opuštenom izdanju:"Kosa mi nije srela šampon 5 dana ni lice šminku"

Na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima je pozirala sretno u ski odijelu.

"Ovako se može! Savršeno žensko vikend skijanje. Prvo spuštanje po crnoj stazi s paralelnim skijama. Odlazak na put bez da nakuham za 3 dana. Čini se da je to zadnji stupanj emancipacije, a meni najteži", otkrila je glumica što je sve uspjela u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

"Opet se uživa", "Bravo", "Predivna si", pisali su joj pratitelji. 

U objavi prije pohvalila se i kako im je to prvo zajedničko skijanje nakon 18 godina prijateljstva.

Inače, glumica će ove godine proslaviti 49. rođendan, pa je nedavno za IN Magazin otkrila i kako joj to pada.

''Ja ti se svima hvalim koliko imam godina! Zato što sam jako zadovoljna, prvenstveno s tim unutarnjim zadovoljstvom, godine su zato odlična stvar jer si voljen, realiziran, jer imaš obitelj, jer imaš neke svoje snove koje si ispunio, neke stvari o kojima nisi ni sanjao su ti se ostvarile i zaista možeš puno opuštenije uživati u životu. Možeš raditi stvari koje ti se rade. Dapače, čak se veselim kad ću postati baka. Doduše, malo sam kasnije rodila pa sad to ne bi bilo ni dobro, ali veselim se svakoj fazi. Daj Bože zdravlja, osmijeha na licu, unutarnjeg zadovoljstva, moje energije i dapače, čak se veselim starosti', rekla je Ecija.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 +23 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat u badiću se izvijala u plićaku, ali pala je i jedna primjedba: "E, sada to ponovi sve, ali s boljom vidljivošću"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 +27 Maja Šuput - Bloom - 2 Celebrity Šuput prekrila grudi s tek dvije tkanine, a zanimljivo je i ono što je imala između njih: "Kome smeta, ne mora gledati"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene