''biti žena''

Ecija Belošević pohvalila se predivnim trudničkim videom: ''Ovo je daleko najsvemirskija stvar koju je moje tijelo ikad ostvarilo''

Ecija Belošević - 2 Ecija Belošević - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 1 Ecija Belošević - 3 Ecija Belošević - 5 Ecija i Goran Belošević - 4 Ecija i Goran Belošević - 1 Ecija i Goran Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 3 Ecija i Goran Belošević - 1 Ecija i Goran Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 3 +19 Ecija i Goran Belošević - 2 Galerija

Ecija Belošević svoje pratitelje iznenadila je videom u koji je ukomponirala niz svojih trudničkih fotografija, a u opisu je objasnila što za nju predstavlja trudnoća.

Ecija Belošević pozirala je bez majice i samo u trapericama koje su bile raskopčane, a rukom je prekrila grudi te je tako do izražaja došao njezin sve veći trudnički trbuh.

Na nekima od fotografija Ecija se ipak presvukla pa odjenula crnu haljinu na bretele. 

"Trudnoća. Trebala bi biti najprirodnija stvar na svijetu, ali osjećam da je to daleko najsvemirskija stvar koju je moje tijelo ikad ostvarilo. Biti žena", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

"Moja lavice", poručio joj je njezin suprug Goran Belošević.

"Te fotke su toliko predivne", komentirala je Nives Celzijus.

"A tako ti prirodno stoji, pristaje", "Prekrasna", "Trudnice, divna si", "Fotke su wow", pisali su pratitelji.

Inače, ovim fotografijama Ecija se pohvalila i prije, no tada je pratiteljima u opisu otkrila kako slavi 37. rođendan.

"Najposebniji rođendan koji će u povijesti ostati zapisan kao posljednji da sam samo ja bitna. Da nikakve male ručice ne prčkaju po mojoj torti. Da smijem sama puhati svjećice. Da sama otvaram svoj poklon bez asistencije. Sretan mi ovaj blagoslovljeni rođendan, gospodin mi čestita lupkanjem već od 5 ujutro, Rio grebanjem od 6, jedino me budući tatica pustio da spavam još koliko želim nakon rođendanske puse u 7. Sve je dobro. Zapravo bolje ne može, beskrajno zahvalna".

Beloševići su se vjenčali prošle godine na otočiću Vrniku pokraj Korčule nakon romantičnih zaruka u Italiji poslije šest mjeseci veze, a njihova bi beba na svijet trebala stići krajem studenog ili početkom prosinca.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Rogić, Zlatan Zuhrić Zuhra Monika Rogić, Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra i Monika Rogić Zlatan Zuhrić Zuhra +14 Zlatan Zuhrić Zuhra Celebrity Legendarnog Zuhru nije lako prepoznati nakon velike transformacije, a u izlasku mu se pridružila i partnerica kojoj se vratio nakon 25 godina!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dina Hadžiselimović i Vladimir Kočiš Zec Dina Hadžiselimović i Vladimir Kočiš Zec Dina Hadžiselimović, Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal Vladimir Kočiš Zec - 3 +15 Vladimir Kočiš Zec - 2 Celebrity Vladimir Kočiš Zec nije skidao osmijeh s lica u izlasku sa suprugom u kojoj je pronašao utjehu nakon tragičnog gubitka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene