Uzavrele strasti

Pogodio ju je prekid veze sa seksi kuharom pa je utjehu pronašla u modelu s kojeg ne skida ruke

Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: AFP) Dua Lipa i dečko (Foto: Profimedia) Dua Lipa i dečko (Foto: Profimedia) Dua Lipa i dečko (Foto: Instagram) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) +1 Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Galerija

Dua Lipa ne može skinuti ruke sa svog novog dečka Anwara, brata Belle i Gigi Hadid.

Kada je poznata pjevačica Dua Lipa u lipnju prekinula vezu s dugogodišnjim dečkom, slavnim kuharom Isaacom Carewom, počelo se šuškati kako se zaljubila u nekog drugog mladića. 

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Ludo zaljubljeni Bivšeg je ostavila zbog nedostatka vremena, a sad je potvrdila vezu s dečkom koji mu je jako sličan

S Isaacom je Dua provela više od tri i pol godine, a navodno je njihovoj vezi presudila velika razlika u godinama, ali i razdvojenost. 

Iako je odluku o prekidu bilo teško donijeti, Dua je brzo pronašla utjehu u modelu Anwaru Hadidu, mlađem bratu slavne Belle i Gigi Hadid. 

Njihova veza potvrđena je u srpnju kada su glazbenica i tri godine mlađi Anwar viđeni na popularnom festivalu British Summer Time u Hyde Parku, gdje su izmjenjivali nježnosti, smijali se, plesali i ludo zabavljali, ne mareći za znatiželjne poglede. Navodno je par postao služben nakon nekoliko spojeva od njezina prekida početkom lipnja.

24-godišnja Dua rastura glazbene ljestvice svojim hitovima, a da joj ide dobro i na poslovnom i na privatnom planu dokazuju i najnovije fotografije ovog mladog i uspješnog para. Ljubeći se i grleći na plaži u Kaliforniji, Dua i Anwar nisu marili za fotografe.

Nastavili su razmjenjivati strastvene poljupce, a kasnije su prošetali plažom držeći se za ruke. Pjevačica je nakon teškog prekida tako ipak uspjela pronaći novu sreću pa sada ne skida osmijeh s lica. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović (Foto: Instagram) Danijela Martinović (Foto: Instagram) Danijela Martinović (Foto: Instagram) Danijela i Izabela Martinović (Foto: Facebook) +7 Danijela Martinović (Foto: Screenshot) Celebrity Celebrity vremeplov poznate domaće pjevačice: Znate li tko je ova vrckava plavuša?  

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene