Ludo zaljubljeni

Bivšeg je ostavila zbog nedostatka vremena, a sad je potvrdila vezu s dečkom koji mu je jako sličan

Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Instagram) Isaac Carew (Foto: Instagram) Anwar Hadid i Nicola Peltz (Foto: AFP) Anwar Hadid i Nicola Peltz (Foto: AFP) Kendall Jenner i Anwar Hadid (Foto: Instagram) Kendall Jenner i Anwar Hadid (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) +0 Dua Lipa (Foto: Getty) Galerija

Dua Lipa u Londonu se nije odvajala od novog dečka Anwara, brata Belle i Gigi Hadid.

Glasine o paru krenule su prije otprilike tri tjedna kada je ona prekinula s dugogodišnjim dečkom Isaacom Carewom.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Uzavrele strasti Pogodio ju je prekid veze sa seksi kuharom pa je utjehu pronašla u modelu s kojeg ne skida ruke

23-godišnja britanska pjevačica kosovarskih korijena Dua Lipa trenutačno rastura na svjetskom glazbenom nebu, no raspoloženje joj je nakratko pokvario nedavni prekid s modelom i chefom, 10 godina starijim Isaacom Carewom, s kojim je bila nešto više od tri i pol godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

Iako to nije bio prvi prekid slavnog para, bio je konačan, a Dua je sada u Londonu potvrdila novu vezu s modelom Anwarom Hadidom, bratom mnogo popularnijih sestara Belle i Gigi Hadid, koji fizički neodoljivo podsjeća na Isaaca.

Glazbenica i tri godine mlađi Anwar viđeni su na popularnom festivalu British Summer Time u Hyde Parku, gdje su izmjenjivali nježnosti, smijali se, plesali i ludo zabavljali, ne mareći za znatiželjne poglede. Navodno je par postao služben nakon nekoliko spojeva od njezina prekida početkom lipnja.

Podsjetimo, Dua i Isaac prvi su put prekinuli 2017. godine, no jedno bez drugoga izdržali su do početka 2018. godine. Šest mjeseci od pomirenja maneken je uhvaćen u klinču s nepoznatom brinetom u jednom noćnom klubu u Londonu, a da stvar bude gora, u pozadini je svirala pjesma njegove djevojke "One Kiss".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ISAAC CAREW (@isaaccarew) on

U to vrijeme Dua je imala koncert u SAD-u i ne sluteći što se događa, no tada mu je sve oprostila, a par je brzo viđen na romantičnom odmoru u Miamiju.

"Imaju poteškoća s pronalaženjem vremena za kvalitetnu vezu. Stvari ne idu onako kako bi oni htjeli. Prezaposleni su i jednostavno nemaju vremena jedno za drugo", otkrio je za britanski The Sun izvor blizak paru.

Par je posljednji put viđen zajedno na slavnoj Met Gali u svibnju ove godine. "Prekid je za oboje bio teška odluka, no oboje smatraju i kako je trenutačno najispravnija. Ona je trenutno koncentrirana na glazbu, a zbog nastupa diljem svijeta teško joj je održati bilo kakvu vezu." Ipak, čini se kako je za Anwara pronašla dovoljno vremena.

Anwara su neko vrijeme povezivali s Kendall Jenner, bliskom prijateljicom njegovih sestara, no zatim se saznalo za njegovu vezu s glumicom Nicolom Peltz. Prekid se dogodio u ljeto 2018. godine nakon što je Anwar viđen u prisnom druženju s Kendall, za koju cijelo vrijeme tvrdi da je bliska prijateljica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A+ (@anwarhadid) on

No čini se kako je njegova pažnja sada u potpunosti preusmjerena na Lipu, koja ne skida veliki osmijeh s lica. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) +2 Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Celebrity Slavni nogometaš u tajnosti se oženio skromnom djevojkom, njezinoj obitelji zabranili dolazak na svadbu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene