pokazala adute

Svi se dive isklesanom tijelu djevojke srpskog miljenika žena: "Wow, kakvi trbušnjaci!"

Miloš Biković i Ivana Malić Miloš Biković i Ivana Malić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Malić Ivana Malić Ivana Malić Miloš Biković i Ivana Malić Miloš Biković i Ivana Malić Ivana Malić Ivana Malić Ivana Malić Miloš Biković - 3 Miloš Biković - 2 +9 Miloš Biković - 4 Galerija

Djevojka Miloša Bikovića, Ivana Malić, pokazala je isklesano tijelo u golišavom izdanju.

Crnogorka Ivana Malić privlači veliku pažnju javnosti otkako se doznalo da ljubi srpskog miljenika žena, glumca Miloša Bikovića.

Pogledaj i ovo Ivana Malić Ljepotica! Djevojka srpskog miljenika žena pokazala tijelo u kupaćem kostimu, pratitelji se natječu tko će dati ljepši kompliment!

Ovu atraktivnu pravnicu na Instagramu ju trenutno prti preko 21 tisuća ljudi, a svoje pratitelje sada je počastila pogledom na svoje isklesano tijelo.

Ivana je pozirala u kratkom topiću u kojem je istaknula dekolte i otkrila trbuh, a svi su primijetili njezine trbušne mišiće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Malić (@ivanamalic_)

"Goriš", "Vidim trbušnjake", "Wow, kakvo tijelo", "Šarmantna djevojka", "Najljepša", "Ova žena grmi", neki su do komplimenata koje je dobila.

Za njezinu vezu glumcem Milošem Bikovićem doznalo se u studenom 2021. godine, kada su se skupa pojavili na premijeri njegova filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" u Beogradu, a ona je kasnije vezu potvrdila i njihovom zajedničkom fotografijom na Instagramu.

Biković je jedan od najtraženijih srpskih glumaca, a osim u "Južnom vetru", značajne uloge ostvario je i u seriji "Vratit će se rode" te filmu "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što zasad odbija.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier +13 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka koja uporno tvrdi da su njezine obline prirodne objavila je novu fotografiju kojom je dio vjernih fanova ostavila bez teksta

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima i Andre Lemmers - 2 Adriana Lima i Andre Lemmers - 1 Adriana Lima i Andre Lemmers - 3 Adriana Lima - 3 +8 Adriana Lima - 1 Celebrity Bivša srpska snaha strasno je ljubila svojeg partnera, a u pripijenoj je haljini ponosno istaknula bujne obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene