Divne žene!

DiCaprijeva djevojka i njena majka prošetale su plažom u mini badićima, bilo je teško skinuti pogled s njih!

Camila Morrone Camila Morrone Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone - 2 Camila Morrone - 1 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 15 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 13 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 12 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 10 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 7 Camila Morrone i Lucila Sola - 1 Camila Morrone i Lucila Sola - 2 +15 Camila Morrone i Lucila Sola - 3 Galerija

Djevojka Leonarda DiCaprija Camila Morrone pridružila se svojoj majci Lucili Soli na kupanju, a fotografije potvrđuju od koga je mlađahna ljepotica naslijedila izgled.

Mlađahna djevojka Leonarda DiCaprija Camila Morrone uhvaćena je fotoobjektivima na plaži u St. Tropezu, a mnogi su teško skinuli pogled s njene sjajne figure.

Pogledaj i ovo Al Pacino (Foto: Profimedia) Što se dogodilo? Novom romansom iznenadio fanove, a nitko nije znao ni da je prekinuo s ovom ljepoticom

Ipak, fotografije potvrđuju da i moguća punica slavnog glumca dobro odolijeva godinama pa je mnogima za oko zapela i njena majka Lucila Sola.

Dvije ljepotice prošetale su plažom u minijaturnim kupaćim kostimima, a po isklesanim tijelima i fantastičnim vitkim linijama malo tko bi rekao da su ove dvije dame majka i kći.

Camila je na sebi nosila bež bikini te je oči sakrila velikim crnim sunčanim naočalama, a njena majka pokazala je svoje raskoši u sivom bikiniju te je za modne dodatke odabrala kapu i sunčane naočale.

Camila i Lucila su se smočile u moru, a potom legle upijati sunčeve zrake.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lucilasola

Ljepotica argentinskih korijena Leonardova je najdugovječnija djevojka i u vezi su od 2017. godine. Glumac je oduvijek bio posebno slab na manekenke, a Gisele Bündchen, Nina Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn i Eva Herzigova samo su neke od slavnih dama koje je ljubio u prošlosti.

Camila je kći manekenke i glumice te glumca Maxima Morronea.

Maximo i Camilina majka bili su u braku od 1997. do 2006. godine, a Argentinac Maximo svijetu je poznat po ulozi u seriji ''Los Luchadores''.

Lucila je glumila u filmovima ''A Good Day'', ''Ponoćni duhovi'', ''Dark Buenos Aires'', a Argentini je dobro poznata po svojoj ljepoti i ulogama.

2009. godine u njezin je život ušetao Al Pacino. U jednom intervjuu glumac je priznao kako razmišlja o vjenčanju sa zanosnom Argentinkom. "Naravno da je moguće. Nikad ne reci nikad. Vrlo je vjerojatno kako će se to i dogoditi", rekao je Al, no čini se da se netko od njih predomislio, iako se ne zna točno kada su prekinuli.

Među njima je bila razlika od 36 godina pa su im mnogi od samog početka predviđali skori kraj, ali par se nekoliko godina skupa pojavljivao na crvenim tepisima.
 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Shriver - 1 Maria Shriver - 3 Maria Shriver - 2 Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) +14 Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bivša supruga slavnog snagatora šokirala izgledom, svi se pitaju što je učinila s licem: "Netko je trebao fotošopirati ovo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene