pomalo bizarno

Monica iz Prijatelja iznenadila priznanjem o pokojnom Chandleru: "Ako vjerujete u to…"

Matthew Perry i Courteney Cox Matthew Perry i Courteney Cox Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Courteney Cox Serija Prijatelji - 6 Serija Prijatelji - 7 Courteney Cox i Matthew Perry - 5 Courteney Cox i Matthew Perry - 4 Courteney Cox i Matthew Perry - 2 Courteney Cox i Matthew Perry - 1 Matthew Perry i Courteney Cox - 1 Matthew Perry i Courteney Cox - 2 Matthew Perry i Courteney Cox - 3 +19 Matthew Perry i Courteney Cox - 4 Galerija

Courteney Cox je u novom intervjuu progovorila o Matthewu Perryju te je jednom izjavom iznenadila javnost.

Glumica Courteney Cox dala je intervju za CBS Sunday Morning povodom 20. godišnjice završetka emitiranja popularne serije "Prijatelji", u kojoj je ona utjelovila Monicu Geller.

Tom se prigodom prisjetila i kolege Matthewa Perryja, koji je glumio njezinu ljubav Chandlera Binga i koji je iznenada preminuo prošle godine.

Matthewa je opisala kao najsmješniju osobu na svijetu, a zatim je iznenadila jednim pomalo bizarnim priznanjem.

"Jako sam zahvalna što sam mogla blisko surađivati s njim dugi niz godina. Često me posjećuje, ako vjerujete u to", rekla je pa je objasnila da kao izrazito duhovna osoba osjeća njegovu prisutnost.

"Razgovaram s mamom, tatom, Matthewom. Osjećam da ima puno ljudi koji nas vode. Osjećam da je Matthew sigurno tu", istaknula je Courteney.

Pričala je i o ostalim kolegama iz serije, s kojima je do danas ostala jako bliska, kako je i ranije istaknula na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Podsjetimo Matthew Perry preminuo je 28. listopada 2023. u dobio od 54 godine. Pronađen je mrtav u jacuzziju u svojem domu u Los Angelesu, a kasnije je obdukcijom utvrđeno da je njegova smrt bila uzrokovana akutnim učincima ketamina i utapanjem.

Pogledaji ovo Courteney Cox i Matthew Perry - 4 Celebrity Monica se nakon duge šutnje oprostila od svog voljenog Chandlera: "Trebala je to biti avantura na jednu noć, ali..."

Pogledaji ovo Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Zanimljivosti Matthew Perry gajio je posebne osjećaje prema jednoj kolegici iz Prijatelja, no morao ih je skrivati: "To mi je malo otežavalo odlazak na posao"

Pogledaji ovo Courteney Cox Celebrity Monica iz "Prijatelja" prvi put u javnosti nakon smrti svoga Chandlera, nije mogla sakriti koliko joj je teško

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Charles i Sarah McCorquodale Charles i Sarah McCorquodale Princeza Diana sa sestrama Sarah McCorquodale +15 Sarah McCorquodale - 11 Zanimljivosti Kako je princezi Diani smjestila njezina sestra? Charles je prvo htio nju, no ona je umjesto prijestolonasljednika odabrala farmera

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić na koncertu Petra Graše Hana Huljić na koncertu Petra Graše Hana Huljić na koncertu Petra Graše +33 Hana Huljić na koncertu Petra Graše Celebrity Trudna Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama s novim lijepim vijestima, a objavila je i svoju fotografiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene