Poslala upozorenje

Britney Spears objavila novi bizarni video, zbunila je sve neuobičajenim govorenjem, ali i čudnovatom molbom!

Britney Spears Britney Spears Britney Spears/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 2 Britney Spears - 1 Britney Spears - 3 Britney Spears Britney Spears - 2 Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 1 +14 Britney Spears - 3 Galerija

Britney Spears objavila je novi bizarni video na Instagramu u kojem poručuje obožavateljima da ne zovu policiju zbog nje.

Britney Spears izazvala je zabrinutost nakon što je na Instagramu objavila novu bizarnu snimku u kojoj govori australskim naglaskom kako bi pokazala neke haljine koje je dobila.

Pogledaj i ovo Britney Spears - 2 ''To sam samo ja!'' Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

No u jednom trenutku 41-godišnja pjevačica naglo prestaje plesati po svojoj sobi kako bi poručila svojim obožavateljima da se ne obraćaju policiji ako u budućnosti odluči izbrisati profil.

"Dakle, ljudi, samo želim da znate, ako ugasim svoj Instagram, nemojte zvati policiju", izjavila je Britney.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli River Red (@britneyspears)

Britney inače ima naviku deaktivirati i ponovno aktivirati svoje profile na društvenim mrežama, uključujući i Twitter, što je u prošlosti izazvalo zabrinutost obožavatelja.

Britney je video objavila nakon tvrdnji da su njezini prijatelji i članovi obitelji izveli neuspješnu intervenciju zbog straha da bi mogla umrijeti zbog navodnih problema s mentalnim zdravljem. Rekla je da je to potpuna neistina i da razmišlja o povlačenju s Instagrama jer očito postoji puno ljudi koji joj ne žele dobro.

"Nisam ja umrla, ljudi. Tu sam. Živa sam. Živa sam i zdrava", poručila je u jednom od videa u kojima pleše.

Međutim, njoj bliski izvori ekskluzivno za Daily Mail izjavili su da izaziva ozbiljnu zabrinutost.

"Svi su zabrinuti za nju jer je jako depresivna'', ispričao je izvor blizak pjevačici te dodao da se nekadašnja zvijezda pretvorila u introverta i da je njezina depresija djelomično izazvana odnosom sa sinovima, 17-godišnjim Seanom Prestonom i 16-godišnjim Jaydenom Jamesom, koje ima s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, a koji je odbijaju vidjeti.

Da je njezino stanje loše, nije teško zaključiti kada se baci pogled na njezine društvene mreže i ponašanje u posljednje vrijeme koje su zabilježili i paparazzi, primjerice slom koji je doživjela u jednom restoranu u Los Angelesu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Kojić i Milan Popović Igor Kojić i Milan Popović Igor Kojić - 2 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +14 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Severinini bivši Kojić i Popović zajedno se provode u Zagrebu, a društvo im pravi i misteriozna crnka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene