Problemi u raju?

Paparazzi snimili neurednu i raščupanu Britney, ali svi su odmah uočili jedan detalj na ruci!

Britney Spears - 4 Britney Spears - 4 Britney Spears/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 Britney Spears - 1 Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) +2 Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Galerija

Britney Spears i njezin suprug Sam Asghari ovih su dana snimljeni bez vjenčanih prstena na ruci, a trenutačno provode vrijeme odvojeno.

Bivša pop princeza, pjevačica Britney Spears snimljena je ovih dana u Los Angelesu, prije nego što se ukrcala na privatni avion, a svima je za oko zapeo detalj na njezinoj ruci, točnije nedostatak vjenčanog prstena.

Pogledaj i ovo Sam Asghari Za to se jako pobrinuo! Uskoro bivši muž Britney Spears nekad nije ovako izgledao, evo što je promijenio na sebi: "Bili su vidljivi znakovi truleži i propadanja"

41-godišnja Britney izgledala je neuredno i raščupano dok je izlazila sa stražnjeg sjedala SUV-a kojim ju je vozač doveo u zračnu luku, a činjenica da nije nosila vjenčani prsten odmah je potaknula glasine o problemima u braku s 28-godišnjim Samom Asgharijem. Bila je obučena u široku košulju i kratke hlačice, a u rukama je nosila plišanog medvjedića.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Britney se trenutačno nalazi na Havajima i to sa svojim dugogodišnjim menadžerom Cadeom Hudsonom, čime se sama pohvalila na profilu na Instagramu.

Britney i Sam vjenčali su se prošlog lipnja nakon pet godina veze i manje od godinu dana nakon zaruka, a samo nekoliko dana nakon što je ona otišla iz Los Angelesa i Sam je u blizini njihove kuće također viđen bez prstena.

Njihov brak je pod povećalom javnosti odnedavno, naročito nakon što se Britney prisjetila dobrih vremena prije nego je ušla u brak sa Samom, koji joj je inače treći po redu.

U videu koji je objavila na Instagramu, a koji prikazuje nju i Sama tijekom putovanja u Meksiko, Britney se osvrnula na to kako je bila sretna na putovanju prije njihova raskošnog vjenčanja.

"Povratak u Meksiko... Prije nego što sam se udala, bila sam tako sretna i blesava ovdje!!!", napisala je pjevačica i zbunila obožavatelje.

"Znači sad nisi sretna?", "Ona sada očito nije sretna, ali to me također tjera da kažem da im se brak i dalje čini jadnim", komentirali su njezini obožavatelji.

Sam i Britney vjenčali su se na raskošnoj zabavi u njezinoj kući u Thousand Oaksu, na kojoj se pojavio niz zvijezda s A-liste poput Paris Hilton, Madonne, Selene Gomez i Drew Barrymore, dok njezina otuđena obitelj navodno nije bila pozvana.

Vjenčanje je uslijedilo 15 godina nakon njezinog propalog drugog braka s bivšim pratećim plesačem Kevinom Federlineom, koji je okončan 2007. godine. Bivši par ima sinove, 16-godišnjeg Jaydena i 17-godišnjeg Seana Prestona, a Britney je posljednjih godina u zategnutim odnosima s njima.

Britneyin prvi i kratki brak bio je s Jasonom Alexanderom, koji joj je bio prijatelj iz djetinjstva. Par se vjenčao iz hira u ranim jutarnjim satima 3. siječnja 2004. godin na ceremoniji u Little White Wedding Chapel u Las Vegasu, kada su oboje su imali 22 godine. Njihov brak poništen je 55 sati kasnije, na što su Alexandera natjerali Britneyna majka Lynne i Britneyin menadžment. Nakon poništenja, u jednom od intervjua izjavila je da je bila blesava i buntovna jer je to učinila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić i Neven Ciganović - 2 Tina Katanić i Neven Ciganović - 1 Tina Katanić Tina Katanić - 4 +25 Tina Katanić - 3 Celebrity Tina Katanić pokazala svu raskoš bujnog dekoltea u rijetkom javnom izlasku, a pozirala je u zanimljivom i dragom joj društvu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 2 +25 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka objavila fotografije sina Viktora i kćeri Grete, preslatki prizor iz njihova doma sve je rastopio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene