Ups!

Vatrena Bojana Gregorić Vejzović u zanosu razbila partneru nos: "Razgovarao je s laktom"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović +0 Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojana Gregorić Vejzović je uoči prve emisije showa Ples sa zvijezdama svojem plesnom partneru Gordanu Voglešu slučajno laktom slomila nos.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović i njezin plesni partner Gordan Vogleš u prvoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" predstavili su se quickstepom i nastupom oduševili žiri i publiku u studiju.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Helena Janjušević - 5 još je pod dojmom Emotivni Sandi Pego nakon plesne avanture prosuo dušu i priznao zbog čega je tužan: "To ne zna svatko"

Marko Ciboci je ustao i poljubio Bojanu u obraz te na taj način čestitao na izvedbi, dok je Franka Batelić pohvalila njezinu eleganciju i držanje, a Larisa Lipovac se također pridružila čestitkama te dodala da je ovo definitivno Bojanin tjedan!

Glumica je, osim talentom, oduševila i vatrenim izdanjem, a iako je na pozornici sve proteklo bez greške, pripreme im ipak nisu išle po planu.

Nakon pohvala i ocjena žirija, ispričali su što im se dogodilo dok su vježbali za točku.

"Uvježbavao me jednu vrtnju, razgovarao je s laktom. Govorio je brže, brže, a onda je nakon zadnjeg okreta rekao da je bio odličan, ali da sad moramo u bolnicu", kazala je Bojana koja je tijekom probe slučajno laktom Gordanu slomila nos.

"Pukla je kost, nos je slomljen, ali ima daleko gorih stvari koje se mogu dogoditi", zaključili su.

Cijeli nastup pogledajte u videu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +1 Ana Rucner - 10 Celebrity Ana Rucner iznenadila izdanjem u kakvo bi se rijetke usudile uskočiti, mama i dečko bili su joj posebna podrška

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina Albina Albina +7 Albina Celebrity Prezgodna Albina u mini kostimu pokazala isklesane noge: ''Ljepotice, kraljice, navijamo za tebe!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene