Ne odustaju!

Susreću se s predrasudama zbog onoga čime se bave, ali to im nije prepreka: ''Misle da je to ženstveno, da se muškarci uglavnom bave nogometom, neki su bili protiv''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Vujović i Faris Karkelja Andrea Vujović i Faris Karkelja Andrea Vujović i Faris Karkelja Andrea Vujović i Faris Karkelja Andrea Vujović i Faris Karkelja Andrea Vujović i Faris Karkelja - 5 Andrea Vujović i Faris Karkelja - 4 Andrea Vujović i Faris Karkelja - 3 Andrea Vujović i Faris Karkelja - 2 +0 Andrea Vujović i Faris Karkelja - 1 Galerija

Andrea Vujović i Faris Karkelja u showu "Supertalent" zaplesali su i otplesali u daljnje natjecanje.

Andrea Vujović i Faris Karkelja u "Supertalent" su stigli iz Sarajeva kako bi izveli svoju plesnu točku, ali i razbili neke predrasude s kojima se suočavaju.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

"Plesom se bavim odmalena, ali latinoameričkim i karipskim plesovima od desete godine. Sretna sam zbog svega što smo Faris i ja postigli i nadam se da ćemo ostvariti još puno uspjeha", izjavila je 15-godišnja Andrea.

"Ja se plesom bavim zadnje tri godine, a s Andreom u paru plešem dvije godine. Mom ocu je bilo iznenađenje što sam upisao ples, mislio je da ću biti košarkaš, iznenadilo ga je kad sam se prebacio na ples. Većina društva što se tiče muškaraca smatraju da je ples uglavnom ženstven, da se muškarci bave uglavnom nogometom ili nekom borilačkom vještinom", zaključio je 17-godišnji Faris.

"Mame kao mame. Vole da djeca plešu, muž se iznenadio, nije podržavao u početku. Bio je malo protiv toga, ali nakon prvog nastupa bilo je, au, to je moj sin", otkrila je Farisova majka.

"U našoj državi u društvu u kojem se nalazimo, ples nije prihvaćen kao sport što je jedan veliki problem. Mnogi ne znaju koliko truda i rada ulažemo, ovo je prilika da pokažemo sve ono što znamo. Ja sam državna prvakinja u salsi, osvajala sam neka natjecanja također u tom plesu, pa sam odlučila da se prijavimo. Najviše želimo impresionirati gospodina Bilmana. Pripremili smo miks plesova rumbe i salse", najavila je Andrea uoči nastupa.

"Ja sam zaljubljena u latinoameričke plesove otkad znam za sebe, toliko sam bila zaljubljena da sam stalno gledala te nastupe profesionalnih plesača i po tom pitanju sam jako razmažena jer znam kako to treba izgledati. Rekla bih da ste zaista dobar plesni par, ali ima puno prostora za vježbanje", poručila im je Maja Šuput.

"Finoćica i simpica i forkasto, koristit ću Davorove riječi, obzirom da je on najkompetentniji. Dobar je bio nastup, ali nije prošao granicu da bude odličan", izjavio je Janko Popović Volarić.

"Nedostaje kemije, vidi se puno prostora za rad. Morate s ovom vrstom plesa prvenstveno zadovoljiti publiku, a onda tek sebe", zaključila je Martina Tomčić.

"Ja vas želim vidjeti ponovno, po meni imate talent. Ne očekujem u ovim godinama da pokazujete neku veliku kemiju i strast i mislim da ste otplesali vrlo korektno", zaključio je Davor Bilman.

Andrea i Faris su nakon nastupa dobili tri da i jedno poticajno ne za prolazak u daljnje natjecanje.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Janko Volarić Popović, Antonio Mitar Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +6 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput zabljesnula u najneobičnijoj kreaciji dosad, posebno se ističe gornji dio koji ima dvostruku ulogu!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) +0 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je omiljena slatkica, ali čini se da su se stvari malo otele kontroli, ali ona to demantira i kaže da izgleda besprijekorno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene