opa viki!

Svi pričaju o seksi fotkama Victorije Beckham koje kruže internetom, kako li je David reagirao na to?

Victoria Beckham Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Povodom kampanje "Victoria Beckham Beauty" modna je dizajnerica objavila fotografije u izazovnoj kreaciji.

Victoria Beckham poznata je po svom elegantnom i specifičnom modnom stilu, a sada se na društvenim mrežama pohvalila novom kampanjom njezina brenda "Victoria Beckham Beauty".

Pozirala je u pripijenom crnom bodyju čiji je dekolte sezao do pupka, a modna dizajnerica još jednom je dokazala da su joj se naporni treninzi itekako isplatili. 

"Volim raditi sa Stevenom Kleinom, volim kako fotografira žene - Za mene on čini da žene izgledaju kao superheroji. 21:50 Rêverie predstavlja duboki trenutak promjene u mom životu iz 2001. godine, a on je uspio savršeno uhvatiti taj osjećaj", napisala je Victoria u opisu objave.

Inače, Victoria je već 25 godina u braku s legendarnim nogometašem Davidom Beckhamom. Zajedno ima četvero djece, sinove Brooklyna, Romea i Cruza i kćer Harper, a OVDJE pročitajte kako je počela njihova ljubavna priča.

Par i dalje ide na spojeve, a kako se dizajnerica priprema za njih pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Novak Đoković pozirao je pred masom ljudi poput profesionalnog modela, a pohvalio se i mišićima: ''Mogao bi igrati u majici bez rukava...''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Naša kraljica diska 10 mjeseci poslije vjenčanja ima razlog za sreću, nakon Olimpijskih igara došao je red i na ovo!

Još se ne možemo načuditi koliko se ovaj čovjek promijenio, bio je ljepotan na čije su čari padale sve žene!

Seve prošetala gradom u outfitu koji košta 7 tisuća eura, odabrala je dizajnericu koju obožava i Kate Middleton!

Neutješni Ribafish prisjetio se prerano preminulog sina, ovih dana napunio bi 19 godina: ''U nekom paralelnom svemiru...'''

Povezana vijest Celebrity Zvijezde Kumova slave početak snimanja još jedne sezone obožavane serije: "Nazdravljamo...''

Povezana vijest Celebrity Neda Ukraden imala je poseban povod da kćeri i zetu uputi emotivne riječi: ''Učinili ste me najsretnijom...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS