sudbina ih spojila

Kako je zapravo počela ljubavna priča Beckhamovih? Znao je da će se oženiti njome čim ju je vidio, ovo je David rekao kad je prvi put vidio Victoriju!

David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham Victoria Beckham/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham - 2 David i Victoria Beckham David Beckham - 3 David Beckham i Harper Beckham - 8 David Beckham i Harper Beckham - 7 Victoria Beckham - 1 Victoria Beckham - 2 David Beckham s obitelji - 9 David Beckham s obitelji - 8 David Beckham s obitelji - 6 +20 David i Victoria Beckham - 2 Galerija

Uskoro će David i Victoria Beckham proslaviti 25 godina braka, a u nastavku saznajte kako je počela njihova ljubavna priča.

David i Victoria Beckham jedan su od najslavnijih parova na svijetu, a njihovi obožavatelji već godinama prate svaki korak toga dvojca.

Uskoro će proslaviti 25. godišnjicu braka, a kako je otkrio bivši nogometaš, još davno, kada je ugledao Victoriju u spotu popularnih spajsica, znao je da će ona biti djevojka kojom će se oženiti.

"Nekoliko mjeseci prije nego što smo se upoznali bio sam u inozemstvu s engleskim timom. Gary Neville i ja bili smo u hotelskoj sobi i pojavio se spot Spice Girls. Mislim da je sviralo 'Say You'll Be There'. Pokazao sam na ekran i rekao mu: 'To je djevojka za mene i idem po nju''', rekao je David.

Iako Victoria nije veliki fan nogometa, svojevremeno je otkrila da joj je sadašnji suprug odmah privukao pozornost svojim izgledom.

"Sjećam se da sam davala intervju za nogometni časopis i pokazali su mi fotografije različitih nogometaša. Nisam imala pojma tko je on, ali samo se sjećam da sam pomislila jedno - prekrasan'', priznala je.

Slavni par zajedno ima četvero djece, sinove Brooklyina, Romea i Cruza i kćer Harper.

Inače, Victoria je nedavno otkrila bez čega je David nikada nije vidio, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo David i Victoria Beckham Celebrity Život Beckhamovih nije nimalo onakav kakvim ga predstavljaju, David je škrt i šalje gnusne poruke drugim ženama?

Pogledaji ovo Severina Celebrity Sjećate se Sevkine haljine s dekolteom do pupka u kojoj je sve oborila s nogu? Sad ju je posudila prijateljici!

Pogledaji ovo David Beckham - 2 Celebrity Pogledajte Beckhama kako bere luk iz vlastitog vrta, ovaj video je hit na Instagramu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Zlokić i Tatjana Matejaš Cameron - 1 Jasna Zlokić i Tatjana Matejaš Cameron - 2 Jasna Zlokić i Tatjana Matejaš Cameron - 3 Jasna Zlokić i Tatjana Matejaš Cameron - 4 +25 Jasna Zlokić i Tatjana Matejaš Cameron - 5 inMagazin Tajči se pohvalila da je dobila jedan od najdražih angažmana u karijeri: ''Pozvana sam prije nekoliko dana...''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Diego Conde i Ana Moya - 1 Diego Conde i Ana Moya - 2 Diego Conde i Ana Moya - 3 Diego Conde i Ana Moya - 4 +5 Diego Conde i Ana Moya - 5 Celebrity Španjolski vratar vjenčao se s poznatom manekenkom, na vječnu ljubav zavjetovali su se nakon pola godina veze!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene