Nevolje u raju?

Što se to događa? Harry i Meghan angažmane odrađuju posebno, postoje teorije zašto je to tako

Meghan Markle Profimedia 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Iako se prikazuju kao nerazdvojni par, princ Harry i Meghan Markle počeli su sudjelovati na događanjima odvojeno jedan od drugoga.

Intervju s Oprah Winfrey iz 2021. godine koji je uzburkao svjetsku javnost pokazivao je odbjegli kraljevski par princa Harryja i Meghan Markle kao par koji ništa neće rastaviti.

Međutim, zadnjih nekoliko dana britanski mediji pisali su o Harryjevih deset angažmana u 15 dana bez Meghanina prisustva, dok je bivša glumica nedavno sudjelovala na gala događanju za losanđelesku dječju bolnicu.

Prema informacijama Daily Maila, Meghan je počela biti frustrirana Harryjevim sudskim parnicama u Ujedinjenom Kraljevstvu, tužbama u vezi sa skidanjem sigurnosti. Istodobno, Harry, koji je cijeli život proveo pred kamerama i fotografskim aparatima, ne želi da njihova djeca Archie (5) i Lilibet (3) budu fotografirana, dok Meghan preferira da im se dozvoli pohađanje lokalnih događanja.

Međutim, izvori bliski 40-godišnjem princu tvrde kako Harry pokušava izgraditi novi imidž, zbog čega se tih deset angažmana u dva tjedna mogu gledati kao kraljevska kampanja.

"Definitivno se čini kao da poboljšava svoju igru ​​kako bi učvrstio svoju poziciju ozbiljnog igrača na međunarodnoj sceni. Oduvijek je očajnički želio da ga se shvati ozbiljno i ljudi koje poznajem kažu da će ga njegov pad u nemilost doista pogoditi", tvrdi londonski insajder te izražava čuđenje što Meghan nije išla s njim u Lesoto.

S druge strane, postoje tvrdnje kako su Harry i Meghan počeli slijediti drugačije ciljeve.

"Vojvoda se čini usredotočen na svoj pokroviteljski rad, a vojvotkinja na svoj poduzetnički put. Ali bit će zajedničkih napora na tim područjima rada vođenih ciljem", piše People.

Prije večere za losanđelesku bolnicu Meghan je posljednji put viđena dan prije Harryjeva rođendana, a još ranije su britanski mediji pisali o njezinim čestim bjegovima iz kuće u Montecitu, dok je Harry gubio vrijeme u lokalnom kafiću. Dok sve to nadolijeva ulje na vatru o mogućim trzavicama, predstavnici para tvrde da su i dalje čvrsti, ali da kao svaki par imaju nesuglasica.

Par je pod istragom američkih poreznika, a zbog čega, otkrijte OVDJE.

I dalje ne prestaju curiti informacije o odnosu Meghan prema osoblju njihove kuće u Montecitu, a što se sve tvrdi, saznajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Shrvana Madonna objavila tužnu vijest, preminuo je njezin mlađi brat

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Na prvu slatka, ali zapravo vrlo opasna Maja Šuput: ''Em što od nje muškarcima zaista zastaje dah...''

Ovakvo nešto nikad niste vidjeli: Zbog njih dvojice Fabijan je zaključio da je njegov posao stvarno najbolji!

Ove opasne i bolne trikove ne može svatko gledati: ''Pala sam nekoliko puta, kosa me nije uspjela držati!''

Povezana vijest Celebrity Poznati diljem regije ne prestaju dijeliti apele za pomoć BiH, svi imaju isti cilj!

Povezana vijest Celebrity Sukob Maje i Fabijana zbog izvedbe lijepe Ukrajinke: ''Dakle, kolega, kakvih smo mi antisluha puštali...''

Svaka čast Mireli Holy na odabiru čizama za špicu, ovakve pete nisu za svakoga!

P. Diddyju sudit će se zbog ubojstva Tupaca? Obitelj neprežaljenog repera traži novu istragu, cure šokantne informacije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS