Na sve je mislila

Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Princeza Kate Middleton s djecom Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Bliski izvor otkrio je kako djeca Kate Middleton pomažu majci u oporavku, ona su igrala i ključnu ulogu kod otkrivanja njenog stanja.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis odigrali su ključnu ulogu u odabiru vremena objave zdravstvenog stanja princeze od Walesa. Djeca su poseban izvor podrške dok se ona liječi od raka, a kraljevski stručnjak sad je otkrio i koliko joj znači njihova podrška.

Ranije ovog mjeseca, princeza od Walesa objavila je u emotivnoj video poruci da ide na preventivnu kemoterapiju nakon što joj je otkriven rak. U videu je objasnila kako je trebalo vremena da sve objasni djeci na način koji je za njih prikladan i da ih ona i princ William uvjere da će biti dobro.

Povezana vijest Celebrity Kralj Charles nakon uskršnje mise dirnuo je okupljene gestom kojoj su se građani potajno nadali, pokazao je koliko mu dužnost znači unatoč lošem zdravlju

U razgovoru za People izvor je sada otkrio da su djeca princa i princeze od Walesa, princ George, princeza Charlotte i princ Louis bili izvor podrške tijekom liječenja Kate Middleton.

''Djeca su u središtu njihova svijeta i vrlo im je važno da se zajedno zabavljaju kad god mogu''.

Povezana vijest Celebrity Svi pričaju o simpatičnoj gesti kralja Charlesa, evo kako je pokazao da i u teškom periodu misli na svoj narod!

Vjeruje se da je princeza od Walesa svoju dijagnozu objavila na dan kada su George, Charlotte i Louis napustili školu Lambrook u Bracknellu zbog uskršnjih praznika. Vraćaju se u učionicu tek kasnije u travnju, čime se stvara prostor za zajedničko privatno vrijeme obitelji.

Objava je možda bila tempirana kako se njezina djeca ne bi odmah suočila s pitanjima školskih kolega nakon objave vijesti. Obitelj je provela uskršnje praznike zajedno prilagođavajući se Kateinoj dijagnozi, koja je otkrivena u postoperativnim testovima nakon njezine velike operacije abdomena.

''Obično provode dječje praznike u prostranom Anmer Hallu u Norfolku - njihovom seoskom domu i poznati su po tome što uživaju u aktivnostima na otvorenom poput vožnje bicikla i hodanja'', kaže izvor.

''Sada je logično vrijeme objave videa, čekalo se da se djeca rastanu od škole. I pogodila je savršenu notu'', kazala je kraljevska biografkinja Sally Bedell Smith.

Povezana vijest Celebrity Izvor blizak Kate Middleton otkrio je detalje princezinog govora koji je uzdrmao svijet: "Osjećala je da to mora učiniti..."

A proteklih dana pričalo se i da je Kate bila prisiljena objaviti svoje stanje zbog mogućnosti da informacije procure u javnost.

Istaknula je kako cijelo ovo vrijeme ima veliku podršku svoje obitelji.
''Imati Williama uz sebe u ovom trenutku veliki je izvor utjehe i sigurnosti, isto kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to mnogo znači'', dodala je Kate u videu koji je snimila u vrtu Windsor.

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Ma nema šanse da bi ga prepoznali! Naš pjevač objavio svoju fotografiju staru 7 godina: ''Moje lice izgleda nepoznato!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Severina objavila nove fotografije sa sinom, a jedna nikoga nije ostavila ravnodušnim: "Koliko ponosa dok gleda svoju mamu!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS