potresni prizori

Dragana Mirković usred koncerta jecala od tuge dok je pjevala ''Jedini moj'', sjela je na pod i plakala

Dragana Mirković - 1 TikTok/Screenshot 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Internetom kruži snimka Dragane Mirković koja u suzama sjedi usred koncerta na bini dok pjeva pjesmu ''Jedini moj''. Bilo je to prije nego što je objavila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića.

Vijest o krahu braka Dragane Mirković iznenadila je javnosti. Ljubavi regionalne zvijezde i supruga Tonija Bijelića kraj je došao nakon 24 godine. 

Iako je to svima bio šok, prema snimci koja kruži internetom, Dragana se s činjenicom o kraju ljubavi teško nosila još ranije. Naime, tijekom koncerta u Kragujevcu dok je izvodila pjesmu ''Jedini moj'' pjevačica se potpuno slomila i jecala od plača.

U jednom trenutku Dragana je čak i kleknula na bini, dok se u njezinu pogledu vidjela velika tuga.

Povezana vijest Celebrity Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Da sve nije kako treba, obožavatelji su sumnjali i tijekom još nekih njezinih koncerata kad pjevačica nije mogla skrivati osjećaje. piše Blic

Javnost tada još nije bila upoznala s problemima u braku, ali prema pisanju srpskih medija, obožavateljima je sada jasno zašto se pjevačica tako emotivno nosila s pjesmama koje je pjevala. 

Povezana vijest Celebrity Što suprug Dragane Mirković radi ispred njihova dvorca u kasnim noćnim satima? Iznenadio je snimkom usred razvoda

U objavi na TikToku, gdje je video i podijeljen, fanovi su joj pružili podršku. 

"Samo naprijed, Gago, volimo te", "Rasplakala sam se", "Teško je kada netko baci niz vodu 25 godina braka", "Ti si naša diva", nizali su se komentari. 

Podsjetimo, Dragana i Toni bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka. Inače, pjevačica je osim po glazbi, nekretninama i vlastitoj TV kući, poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi, kojima se također voli pohvaliti.

Povezana vijest Celebrity Dragani Mirković podršku nakon razvoda dala je kolegica s kojom nije pričala 12 godina, evo što joj je poručila

Dragana i Toni slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u regiji, a njihovoj ljubavi i životu mnogi su se divili. Sve do prije tri godine zajedno su živjeli svoju prividnu bajku u jednom dvorcu u Beču od 15 tisuća kvadrata, no njihovoj idili sada je došao kraj.

Srpski mediji raspisali su se i o navodnoj aferi Tonija Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, no njegova odvjetnica te je napise sada demantirala.

Povezana vijest Celebrity Dragana Mirković oglasila se o slučaju nestale djevojčice iz Srbije, potaknuo ju je posljednji trag u potrazi koji je šokirao javnost

''Nije istina da je gospodin Bijelić navodno uveliko započeo zajednički život s drugom ženom, kako je neistinito izneseno u predmetnom članku. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao obiteljski čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave te o tome ne želi davati izjave'', poručila je odvjetnica Gabriela Banić.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Hoće li se Igor Mešin pokajati zbog ovog komentara o Alki Vuici? "Ja ne znam poznaješ li ti nju, ali upoznat ćeš je sad!"

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Igoru i Filipu vratio se stari prijatelj, a uz njegovu pomoć izveli su čudo neviđeno: "Ovog nema ni u Harryju Potteru!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS