Što kažete?

Pogledajte predizborni plakat Alke Vuice, na njemu pozira u pomalo neubičajenom izdanju za političare!

Alka Vuica Alka Vuica/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Alka Vuica objavila je svoj predizborni plakat na Instagramu i privukla veliku pažnju svojih pratitelja i obožavatelja.

Naša pjevačica i kantautorica Alka Vuica jedna je od kandidatkinja na predstojećim parlamentarnim izborima, a a sada je svoj predizborni plakat objavila na profilu na Instagramu.

62-godišnja Alka bit će na 14. listi koalicije Rijeke pravde u VI. izbornoj jedinici, a na plakatu pozira u zanimljivom izdanju - u haljini leopard uzorka i s indijanskom perjanicom na glavi.

"Kraljice", "Oko za oko, zub za zub", "Bravo", komentirali su njezini pratitelji uz brojne emotikone crvenih srca.

Povezana vijest Celebrity Alka Vuica uoči velikog TV projekta raspričala se o najvećoj ljubavi i jedinom čovjeku koji ne priča s njom: ''To je njegov grijeh, ne moj...''

Alka se u SDP učlanila 2022. godine, a jednom se čak kandidirala i za predsjednicu, točnije 2009. godine.

"Alka Vuica naša je nova članica! Želimo joj ovim putem dobrodošlicu, sigurni smo da će svojom energijom i znanjem doprinijeti našoj stranci. Veselimo se svakom novom članu i članici", napisali su tad iz zagrebačkog ogranka SDP-a uz njenu fotografiju.

Povezana vijest inMagazin Kolege iz showa ''Tko to tamo pjeva'' podržale Alku Vuicu: ''Snašla se odlično u ovome, bila je na stranputici, sad je na pravom putu''

Alka je tada za Dnevnik Nove TV pojasnila da se učlanila jer je razočarana politikom u zemlji. Rekla je i kako želi svojim imenom skrenuti pozornost na probleme koje je potrebno riješiti u njezinom gradu.

"Osobno mi cilj nije visoka politika, želim djelovati lokalno, u svojoj gradskoj četvrti Peščenica-Žitnjak. Želim doprinijeti rješavanju problema koji muče sve nas, kao što su zbrinjavanje otpada, čisti grad i uređen okoliš. Naravno, radim u kulturi cijeli život i vjerujem kako mogu doprinijeti razgovoru na tu temu", kazala je Alka.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kći Harisa i Meline Džinović izvela neočekivan potez nakon njihova razvoda, odala se u kakvom je odnosu ostala s majkom?

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS