svestrana dama

Evo odakle vam je poznata instruktorica joge iz našeg hit-showa, već smo je imali priliku gledati na malim ekranima!

Katarina Vukadin, Tko to tamo pjeva? - 3 Katarina Vukadin, Tko to tamo pjeva? - 3 Nova TV 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Vukadin Katarina Vukadin Katarina Vukadin, Tko to tamo pjeva? Katarina Vukadin, Tko to tamo pjeva? Katarina Vukadin, Tko to tamo pjeva? Katarina Vukadin, Tko to tamo pjeva? Katarina Vukadin, Tko to tamo pjeva? - 1 Katarina Vukadin, Tko to tamo pjeva? - 2 Katarina Vukadin, Tko to tamo pjeva? - 3 Katarina Vukadin, Tko to tamo pjeva? - 4 +10 Katarina Vukadin, Tko to tamo pjeva? - 5 Galerija

Instruktorica joge iz "Tko to tamo pjeva?" profesionalno se bavi glazbom i izdaje pjesme, a prije četiri godine gledali smo je i u još jednom showu Nove TV.

U zadnjoj emisiji showa "Tko to tamo pjeva?" među tajnim glasovima posebno se istaknula 44-godišnja Katarina Vukadin, koja je predstavljena kao instruktorica joge.

Natjecatelj ju je eliminirao već u drugoj rundi, no uslijedio je šok kada je Katarina pustila svoj pravi glas i pokazala da zna pjevati. Maja Šuput, koja je bila gostujuća članica stručnog panela, nije mogla vjerovati da stvarno tako dobro pjeva, pa ju je i tražila da otpjeva još koji ton da se uvjeri.

Katarina je inače profesorica sociologije i kroatologije, ali nikada nije radila u struci. Bavi se jogom te već 15 godina radi i kao instruktorica joge u pool dance studiju svoje prijateljice u Zagrebu.

Pogledaji ovo Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? Zanimljivosti U našem hit-showu je oduševila vokalom, a poslušajte pjesmu s kojom je osvojila nagradu na jednom festivalu!

Svoj pjevački talent otkrila je dosta kasno, s oko 25 godina, kada je upisala zbor Čipkice. Od tada se bavi ozbiljno i profesionalno glazbom, pjeva u Kontesi u Cabaretu by Miro Ungar, ima svoj autorski bend "Terminator" s kojim ima izdana dva albuma. Također nastupa u bendu "Tribute to vaya con dios" te u autorskom bendu "T.I.E." koji postoji od 2019. godine.

Prvi značajni nastup pamti sa svojim prvim bendom "Mangora" na Sarajevo film festivalu. Zna svirati gitaru, ali ne bi rekla da je to profesionalno nego zna izvesti nekoliko svojih pjesama.

Pogledaji ovo Biserka Hajdek - 6 Zanimljivosti Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

Uz pjevanje njena najveća ljubav je pisanje dječjih priča, a inspiraciju za svoja djela nalazi na Islandu na kojem često boravi tijekom godine. Kaže da je Island poznat po vilenjacima, duhovima i vješticama te da su joj upravo ti mitovi i tradicije Islanda naveli na pisanje dječjih priča. Uskoro će na Amazonu biti izdana njena prva priča na engleskom jeziku pod imenom "The skymachine" čija je radnja orijentirana na prijateljstvo zmaja i lava.

Za sebe kaže da izvrsno pjeva i da ima pjevački talent te da joj je životna želja biti pjevačica. Preferira isključivo stranu glazbu poput bluesa, funka, dobrog rocka, metala i industrial music. Najdraži izvođači su joj bend Depeche mode, Bjork, Pj Harvey, Beth Hart zato što odgovaraju njenom ukusu. Od domaćih glazbenika eventualno posluša Urbana, Letu štuke i EKV. Uživa u etno pjesmama grupe Krijes i ponekim francuskim šansonama.

Pogledaji ovo Zoltan Vukelić u showu Tko to tamo pjeva? Zanimljivosti Dimnjačar iz našeg hit-showa imao je čast biti u društvu Pape Franje, ispričao nam je i detalje njihova susreta: "Čovjek je toliko jednostavan!"

A ako vam je Katarina izgledala poznato, no niste upoznati s njenom glazbom, onda je vjerojatno pamtite iz reality showa "Farma: More i Maslina", u kojem je sudjelovala 2020. godine, a kako je tada izgledala, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan In Magazin: Renata Lovrinčević Buljan - 3 +25 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 6 Celebrity Hajdukovac sa svojom poznatom majkom uživao na splitskoj rivi, jasno je i zašto je ona ukrala sve poglede!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dalija Orešković Dalija Orešković. Dalija Orešković i Danica Juričić sa stranačkim kolegama Dalija Orešković +26 Dalija Orešković Celebrity Daliju Orešković raznježila kćerkica kolege kojeg je srela na špici, pogledajte koje su još poznate Hrvate ulovili fotografi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene