Još malo!

Poznato što nas očekuje na ovogodišnjoj Dori, stižu strane pjevačke zvijezde, a gledatelji će imati i ozbiljan zadatak!

Let 3 Let 3 Goran Kovacic/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 - 3 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 na Dori Raiven - 15 Raiven - 16 +2 Raiven - 13 Galerija

Ovogodišnja Dora bit će održana u dvije polufinalne večeri 22. i 23. veljače, a veliko finale očekuje nas 25. veljače.

Izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije Dora sve nam je bliže, a sada su poznati i detalji dvije polufinalne večeri i finala tijekom kojih će se birati pjesme koja će predstavljati Hrvatsku na izboru u Švedskoj.

Prva i druga polufinalna večeri bit će održane 22. i 23. veljače, a kroz ćemo čuti 12 skladbi od kojih će se osam plasirati u veliko finale koje će biti održano 25. veljače, a o njima će odlučivati isključivo gledatelji putem televotinga. O pobjedniku će u finalu osim gledatelja odlučivati i članovi ocjenjivačkih sudova. Točnije, riječ je o četiri hrvatska žirija iz Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka te četiri međunarodna žirija iz Italije, Njemačke, Ukrajine i Islanda. Oni će se sastojati od tri člana- glazbenih profesionalaca, skladatelja, glazbenih kritičara i producenata, stoji na službenim stranicama Dore.

  Pogledaji ovo Misha - 6 inMagazin Tajanstveni kandidat na ovogodišnjoj Dori otkriva kako je disati ispod maske koju ne skida!

Osim međunarodnih članova žirija, u dijelu programa nastupit će i međunarodni izvođači. Pa će tako u prvoj polufinalnoj večeri zapjevati francuski predstavnik ovogodišnjeg Eurosonga Slimane sa svojom pjesmom "Mon amour", dok će u drugoj polufinalnoj večeri nastupiti slovenska predstavnica Raiven sa svojom pjesmom "Veronika".

Pogledaji ovo Let 3 Zanimljivosti Na ovogodišnjoj Dori mijenjaju se pravila glasanja, evo tko će odlučiti o pobjedniku koji putuje na Eurosong!

U velikom finalu Dore imat ćemo priliku vidjeti i prošlogodišnje pobjednike Let 3.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana i Josipa Lisac Mirjana i Josipa Lisac Josipa Lisac Josipa Lisac +25 Josipa Lisac Zanimljivosti Znate li kako izgleda sestra Josipe Lisac? Njihova rijetka fotografija sve je zbunila: "Legendarno, ma ovo nisu istine!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 1 Megan Fox Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 2 +25 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 4 Celebrity Jedna od najljepših glumica zabrinula svojom pojavom: ''Njezin bi doktor trebao biti optužen, gdje je nestala Megan?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene