ovo je hit!

Snimka publike na koncertu Rammsteina u Beogradu širi se društvenim mrežama, poslušajte što su skandirali: "Najjači narod na svijetu!"

Publika na koncertu Rammsteina u Beogradu Publika na koncertu Rammsteina u Beogradu TikTok/Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Publika na koncertu Rammsteina u Beogradu Publika na koncertu Rammsteina u Beogradu Rammstein u Beogradu - 1 Rammstein u Beogradu - 2 Rammstein u Beogradu - 3 Rammstein u Beogradu - 4 Rammstein u Beogradu - 5 Rammstein u Beogradu - 6 Rammstein u Beogradu - 7 Rammstein u Beogradu - 8 +20 Rammstein u Beogradu - 9 Galerija

Snimka publike na drugom koncertu Rammsteina u Beogradu postala je viralni hit.

Kultni njemački bend Rammstein u subotu je u Beogradu drugi od dva koncerata, a društvenim mrežama se masovno proširila snimka publike.

Nakon što je koncert završio, svi su uglas počeli skandirati: "Izađi mala, hoću da te vidim, hoću da te ljubim, hoću da ti čujem glas", pozivajući tako bend da se vrati na pozornicu.

@f.lezaic najjaci narod na svetu #rammstein #respect #foryou #viral ♬ original sound - f.lezaic

"Najjači narod na svijetu", piše u opisu snimke koja je postala vitalni hit.

Prvi koncert Rammsteina u beogradskom parku Ušće bio je u petak 24. svibnja, a publika je oba dana uživala i u spektakularnoj scenografiji, uz legendarne hitove.

Atmosferu s koncerata pogledajte u našoj galeriji. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane Billy Zane Billy Zane i Camille Razat Billy Zane +11 Billy Zane Nekad i sad Nove fotografije zvijezde "Titanica" obilaze svijet, nitko ne može vjerovati da je to zapravo on!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nastup Baby Lasagne na Sea Star festivalu - 1 Nastup Baby Lasagne na Sea Star festivalu - 2 Nastup Baby Lasagne na Sea Star festivalu - 3 Nastup Baby Lasagne na Sea Star festivalu - 4 +19 Nastup Baby Lasagne na Sea Star festivalu - 5 Celebrity Baby Lasagna napravio potpunu ludnicu na prvom velikom koncertu nakon Eurosonga, donosimo dašak atmosfere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene