oboje su razvedeni

Jedan od najmoćnijih domaćih parova zaljubio se nakon više od 20 godina poznanstva, a evo kako je započela njihova ljubavna priča

Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Darko Tomas/Cropix 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Jadranka Sloković i Čedo Prodanović +24 Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Galerija

Čedo Prodanović i Jadranka Sloković u vezi su od 2002. godine, a upoznali su se još u 80-ima, dok su oboje radili u tužiteljstvu.

Odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković jedan su od najpoznatijih i najmoćnijih domaćih parova.

Zajedno su zastupali bivšeg premijera Ivu Sanadera, Zdravka Mamića i Ivicu Todorića, a Sloković je ranije zastupala i Severinu, Vlatku Pokos kada se razvodila od Josipa Radeljaka i mnoge druge javne osobe.

Njihova ljubavna priča počela je 2002. godine, a prije toga su se poznavali dva desetljeća. Upoznali su se 80-ih godina prošlog stoljeća dok je Jadranka radila u tužiteljstvu, a Čedo je bio općinski tužitelj.

Prodanović je jednom prilikom otkrio i što ga je privuklo kod Sloković.

"Što me privuklo? Njezina osobnost, šarm, inteligencija, smisao za humor. Naravno, tu je i fizička privlačnost, što nije nužno, ali je prisutno", rekao je.

Osim što su oboje već tada uspješni odvjetnici, i jedno i drugo imali su jaku umjetničku crtu, Jadranka književnu, a Čedo glazbenu. Oboje imaju i djecu iz prijašnjih brakova.

Sloković je bila u braku s književnikom Branislavom Glumcem, s kojim je dobila sina Filipa, a Prodanović je s bivšom suprugom dobio sina Srđana. Zanimljivo je da su i njihovi sinovi postali odvjetnici.

U prosincu 2018. godine Jadranka se pohvalila kako je njezin sin Filip dobio sina te je postala baka.

Jadranka je jednom prilikom u IN magazinu otkrila da je natjecateljski duh među njima uvijek prisutan pa vole odmjeriti snage u sudnici.

"Ne radimo iste stvari, ali nemamo više te godine da se trebamo uspoređivati i reći tko je jači. Mi dobro djelujemo kao tandem, naviknuli smo se raditi zajedno i zapravo sve ono što nedostaje onom drugom, prema tome dobro funkcioniramo", kazala je odvjetnica

Čedo se prije nekoliko godina okušao i kao DJ na radiju Yammat, a tom je prilikom u IN magazinu otkrio kako Jadranka reagira na njegovu ljubav prema glazbi.

"Ona to uzima kao dio moje izvrnutosti, pogotovo kad počnem kupovati CD-ove kad smo negdje vani. Počistim sve police jer mi se sve sviđa i sve moram imati, a onda ne slušam poslije. Dakle, s jednom dozom tolerancije, ali da bude tišina" ispričao je tada Čedo, kojemu je omiljena glazba jazz, a u mladosti pjevao u zboru. Poznato je i da je Prodanović veliki obožavatelj grupe Let 3, čiji je jedan od članova i osnivača njegov bratić Zoran Prodanović Prlja.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga - 1 Celebrity Rozga uhvaćena u društvu 11 godina mlađeg poznatog Splićanina, za kojeg se šuškalo da joj je više od prijatelja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene