Potpuno logično

Evo zašto najnovijih fotografija Kate Middleton nakon operacije nema ni u jednom britanskom mediju, razlog je strogo pravilo

Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 1 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 2 +19 Kate Middleton s djecom Galerija

Kate Middleton ovih je dana snimljena u izlasku prvi put nakon operacije, no te fotografije nisu se pojavile ni u jednom britanskom mediju.

Kate Middleton pojavila se prije dva dana prvi put u javnosti nakon što je 16. siječnja podvrgnuta operaciji abdomena u privatnoj bolnici.

Paparazzi su Kate i njezinu majku uhvatili u automobilu u Windsoru, ali tih slika nema nigdje u britanskim medijima, evo i zašto.

Takvu praksu diktira jasno pravilo. Odvjetnik Mark Stephens objasnio je da bi objavljivanje paparazzo fotografija u britanskim medijima značilo kršenje tamošnjih zakona o privatnosti.

Fotografije Kate objavio je američki tabloid TMZ i to će Kensingtonska palača vjerovatno smatrati grubim kršenjem privatnosti princeze od Walesa.

"To je u suštini povreda privatnosti. Teže je tužiti TMZ jer imaju sjedište u Americi, ali svatko tko ponovno objavi fotografije mogao bi biti tužen. Pretpostavljam da neće doći do toga, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li biti uklonjene s društvenih mreža."

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Procurila vijest o povratku Kate Middleton na posao, ovaj podatak je iznenadio i palaču, pa se misterij oko princeze samo produbljuje

Stephens je rekao da bi palača mogla tužiti čak i fotografa ili fotografsku agenciju koja je prodala slike iako se oni najprije moraju identificirati.

Usput, odvjetnik se prisjetio još jedne "paparazzo situacije".

"Kate i William tada su živjeli Angleseyju i neko ju je fotografirao kako gura kolica za kupovinu na parkingu supermarketa. Iako je bila na javnom mjestu, obavljala je svoje privatne obaveze i zato je očekivala da to neće biti pojačano medijskom objavom fotografija. Isti princip važi i ovdje".

TMZ je i ranije pravio probleme dvoru s nedopuštenim fotografiranjem pa je 2012. objavio slike golog Harryja iz Las Vegasa, a 2023. slike i snimke potjere za Harryjem i Meghan u New Yorku.

Pogledaji ovo Camilla i William Celebrity Kraljica Camilla i princ William usred neprilika u kraljevskoj obitelji preuzet će dužnosti narednih mjeseci, evo gdje ćemo ih uskoro vidjeti

Podsjetimo, nakon što je u javnost procurila njezina najnovija fotografija, brojni su počeli širiti teorije zavjere kako to uopće nije bila Kate, već su poslali njezinu dvojnicu.

Princeza inače nije bila viđena ni na jednom kraljevskom događaju otkako se pojavila u crkvi u Sandringhamu na Božić s Williamom i njihovom djecom Georgeom, Charlotte i Louisom. Zbog toga su se počele širiti zavjere o tome zašto je zapravo tako dugo nema, pa su iz Kensingtonske palače prije nekoliko dana objavili vijest da je dobro kako bi ih ušutkali.

Medijima je nešto kratko poručio i princ William.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 +23 Baby Lasagna - 2 Celebrity Baby Lasagna uveo promjene za nastup na Eurosongu, s ekipom neće biti i jedna ključna osoba

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 4 Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 2 Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 1 Neda Ukraden +26 Neda Ukraden - 1 Zanimljivosti Ovo je vikendica Nede Ukraden u Crnoj Gori, za nju je dobivala primamljive ponude: ''Kakve su tu fešte bile...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene