Svi bruje o tome!

Jeste li primijetili hit trenutak Domenice i njezina mentora? Osvetila mu se nasred plesnog podija!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela i Alan Walme DOMENICA I ALAN Ples sa zvijezdama ep 2 Domenica Žuvela i Alan Walme - 1 Domenica Žuvela i Alan Walme - 2 Domenica Žuvela i Alan Walme - 3 Domenica Žuvela i Alan Walme - 4 Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 Domenica Žuvela Domenica Domenica +9 Domenica Galerija

Domenica Žuvela se u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" osvetila svojem mentoru Alanu Walmeu, zbog kojeg je postala predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Pjevačica Domenica Žuvela trenutno se natječe u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem joj je mentor i plesni partner Alan Walme.

Pogledaj i ovo Vilibald Vuco hm... Zgodni sin Siniše Vuce zaplesao s Domenikom i potaknuo šuškanja, a Maja je jedva zadržala jezik za zubima

U prvoj emisiji predstavili su se rumbom koju su otplesali na hit Petra Graše "Moje zlato", a iako su oduševili žiri i publiku, Domenica je igrom slučaja postala i predmet ismijavanja.

Naime, prije izlaska na podij Domenica je Alanu htjela "dati pet" i podigla je ruku, ali on to nije primijetio, pa je izvisila. Pjevačica se svojem mentoru odmah sutradan osvetila smiješnim videom na svojem Instagramu, a zatim i na plesnom podiju.

U drugoj emisiji showa Domenica i Alan plesali su salsu, a u točku su uključili sporni trenutak iz prošle emisije, ali su zamijenili uloge i ovaj put je Alan taj koji je izvisio s rukom u zraku. Zbog energičnog i brzog nastupa ovaj trenutak mnogima je uspio promaknuti, a pogledati ga možete u videu.

Inače, Alan i Domenica za salsu su dobili visokih 29 bodova i same pohvale žirija.

"Domenica i Alan, čestitam, po meni je ovo bio najbolji nastup večeras", oduševljena je bila Franka Batelić.

"Drago mi je da si poslušala moj savjet. Smijala si se od početka do kraja i danas si se odlično okretala. Ovo je totalno nekakva druga osoba nego što je bila prošli tjedan. Čestitam!" komentirao je Marko Ciboci.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +8 Christie Brinkley (Foto: Instagram) Nekad i sad Možete li vjerovati da ova žena ima 68 godina? Proslavila se u 70-ima, a još ne želi u mirovinu i svojim izgledom izaziva nevjericu!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto:Profimedia) +0 Katie Price (Foto: Profimedia) Celebrity Obitelj se zgraža zbog onog što si je napravila, a ona se same sebe ne može nagledati, paparazzi je snimili kad se najmanje nadala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene