Počinje hit reality show

Nova avantura počinje večeras u 20 sati na Novoj TV

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

14 najodvažnijih napušta blagodati modernog života i počinje svoj život na Farmi. Ne propustite svjetski poznati i popularni reality show od večeras na Novoj TV

Nova TV večeras u 20 sati počinje emitirati novu sezonu popularnoga reality showa Farma. Za razliku od dosadašnjih sezona showa, koji su imali celebrity kandidate, u ovogodišnjoj će se Farmi natjecati obični građani. Pod sloganom "Novi početak" sedam će žena i sedam muškaraca započeti novi život na izoliranom seoskom imanju. Svojim će radom, trudom i zalaganjem dobiti priliku osvojiti glavnu nagradu, novčani iznos do pola milijuna kuna.

Pogledaj i ovo Saša Vujnović i Edita Ptičar (Foto: Screenshot) Ljubav ili prijateljstvo? Farmer Saša otkrio što se događa između njega i plavokose Edite

Bit će podijeljeni u tri tima, Avanturiste, Romantičare i Osvajače, ali imat će zajednički cilj - od osamljenoga seoskoga imanja zajedničkim snagama izgraditi samoodrživu zajednicu.

Samo će jedan biti Gazda Farme, a što će biti ostali?

Osim što će biti podijeljeni u tri tima, farmeri će svakoga tjedna mijenjati različite uloge. Gazda će biti izabran svakoga tjedna, a zadužen je za upravljanje farmom, kao i za podjelu poslova. Osim toga uloga Gazde kandidatu omogućava imunitet i spašava ga ispadanja. Sluga i Sluškinja morat će živjeti u Kućici za sluge, a zaduženi su za čišćenje štale, hranjenje životinja, cijepanje drva, održavanje Vječnoga plamena, kao i izvršavanje svih zadataka koje im Gazda naloži.

Četrnaest kandidata na Farmi neće imati doticaja s tehnologijom, pa će tako živjeti bez mobitela, računala, ali i vlastitoga udobnog kreveta. Mnogi od ovogodišnjih kandidata Farme nemaju iskustva u životu na selu, kao i svim obvezama koje takav život sa sobom nosi. Upravo će im zato na raspolaganju biti mentor Joža Tučkorić, koji će im svojim savjetima uvelike olakšati život na Farmi.

Voditelji ovogodišnje Farme su Mia Kovačić i glumac Dušan Bućan, koji i sam živi na seoskom imanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene