I ona je nominirana!

Poznato je tko će zabavljati publiku u pauzama dodjele Oscara, a među imenima je i žena koju svi jedva čekaju ponovno vidjeti

Oscari 2023. Oscari 2023. Afp 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 2 Rihanna - 5 Rihanna - 4 Rihanna - 2 Rihanna - 3 Rihanna - 1 Rihanna na Super Bowlu Rihanna - 3 Rihanna - 2 Rihanna - 1 +16 Son Lux - 2 Galerija

Poznata su imena osoba koja će nastupiti na večerašnjoj dodjeli Oscara, a svi jedva čekaju ponovno vidjeti Rihannu.

Oscari 2023. su sve bliže, a mnoge zanima i popis izvođača koji će zabavljati brojne zvijezde koje čekaju svoj zlatni kipić.

Pogledaj i ovo Ashley Graham, Hugh Grant - 1 Najgori intervju dosad? Je li ovo novi najčudniji trenutak na Oscarima nakon šamara prošle godine? Pogledajte što je to Hugh Grant priredio plus-size manekenki!

Na večerašnjoj ceremoniji među izvođačima se ističe upravo Rihanna, omiljena pjevačica koju s nestrpljenjem svi opet jedva čekaju vidjeti nakon prošlog nastupa na Super Bowlu gdje je otkrila da je trudna drugi put.

Već se neko vrijeme nagađalo a će Riri nastupiti na dodjeli, ali je to tek sada potvrđeno, a na pozornici će izvesti pjesmu ''Lift Me Up'' koja je napisana za Marvelov film ''Black Panther: Wakanda Forever'', a s kojom je i sama Rihanna nominirana za najbolju originalnu pjesmu na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Napisali su je ona, Tems, Ludwig Göransson i redatelj filma Ryan Coogler. Inače, Black Panther: Wakanda Forever nominiran je ove godine za pet Oscara. Glumica Angela Bassett nominirana je za najbolju sporednu glumicu u spomenutom filmu i postala je prva glumica nominirana za Oscara za Marvelov film.

Osim Rihanne, na dodjeli Oscara nastupit će i Sofia Carson i Diane Warren s pjesmom ''Applause'' iz filma ''Tell It Like A Woman'', David Byrne, Stephanie Hsu and Son Lux s pjesmom ''This Is Life'' iz filma ''Everything Everywhere All at Once'' i Rahul Sipligunj and Kaala Bhairava s pjesmom ''Naatu Naatu'' iz filma ''RRR''.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Marin i Halid Bešlić - 4 Laura Marin i Halid Bešlić - 3 Laura Marin i Halid Bešlić - 2 Laura Marin - 1 +25 Laura Marin - 2 Celebrity Mlada Španjolka nije skrivala oduševljenje iznenađenjem koje joj je priuštio Halid Bešlić: ''Znala sam da je to to!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukičević - 1 Lidija Vukićević i sestra Marina +27 Lidija Vukičević - 5 Celebrity Violeta iz ''Boljeg života'' otkrila zašto se nakon razvoda više nije udavala: ''Kad čujem žene da tako govore, postavljam sljedeće pitanje''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene