od djevojčice do komada

Tina Vukov ovako je izgledala prije 16 godina, a nakon dužeg izbivanja iz javnosti vratila se ljepša nego ikad!

Tina Vukov Tina Vukov Nel Pavletić/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov i Arsen Dedić - 1 Tina Vukov i Arsen Dedić - 2 Tina Vukov i Arsen Dedić - 3 Tina Vukov Tina Vukov Tina Vukov Tina Vukov Tina Vukov, Bojan Aleksovski (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) +0 Tina Vukov Galerija

Pojavile su se fotografije Tine Vukov iz 2006. kada je imala sam 17 godina, a pogledajte koliko se od tada promijenila.

Pjevačica Tina Vukov karijeru je započela kao tinejdžerica, a sada su se pojavile njezine fotke iz 2006. godine, kada je s pokojnim Arsenom Dedićem snimala spot za njihov duet "Vraćam se".

Pogledaj i ovo Arsen Dedić Ima poznatog muža Pogledajte kako izgleda samozatajna kći Arsena Dedića, njezinu rijetku fotografiju komentirao je i polubrat Matija!

Tina je tada imala samo 17 godina, a s 33 još njeguje istu frizuru, no od slatke djevojčice izrasla je u prekrasnu i zgodnu ženu, te je nedavno s Arsenovim sinom, Matijom Dedićem, snimila spot za novu pjesmu "Kuća pored mora".

Pjevačica je ove godine imala i svoj veliki povratak na "Doru", gdje se predstavila s pjesmom "Hideout". Na istom natjecanju debitirala je 2004. godine s pjesmom "Tuga dolazi kasnije", koja se još vrti na radiopostajama, a dvije godine kasnije vratila se s hitom "Il treno per Genova".

Tina je jedno vrijeme izbivala sa scene, a povukla se zbog prevelikog pritiska javnosti s kojim se nije znala nositi. Nerado se sjeća i medijskih napisa o njezinoj navodnoj vezi s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem, o kojoj se prije nekoliko godina dosta pisalo.

"Nikad nisam voljela komentirati svoje privatne stvari, ne samo ljubavni život nego bilo što što te pitaju u vezi s privatnosti. Ne osjećam da to moram dijeliti, niti potvrditi niti negirati. Nisam ni onda, neću ni sad, neću se više referirati na tu temu. Sad sam sretno slobodna i to je to'', izjavila je prošle godine za IN magazin, a nije poznato je li se u međuvremenu promijenio njezin ljubavni status.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Vukov (@tina_vukov)

Kako je Tina izgledala prije 16 godina i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 2 Khloe Kardashian - 3 +28 Khloe Kardashian - 4 Celebrity Najgori Photoshop gaf koji ste vidjeli? Na udaru kritika jer je ovo što je napravila stvarno potpuno nerealno!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milana Vlaović (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +2 Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene