Trumpov fan

Tko je novi zet bivšeg američkog predsjednika? Sin je multimilijardera čiju je obitelj zadesila velika tragedija

Tiffany Trump i Michael Boulos - 3 Tiffany Trump i Michael Boulos - 3 Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tiffany Trump i Michael Boulos - 3 Tiffany Trump i Michael Boulos - 4 Tiffany Trump i Michael Boulos - 2 Tiffany Trump i Michael Boulos - 1 Vjenčanje Tiffany Trump Vjenčanje Tiffany Trump - 4 Vjenčanje Tiffany Trump - 3 Vjenčanje Tiffany Trump - 2 Vjenčanje Tiffany Trump - 1 Vjenčanje Tiffany Trump +5 Tiffany Trump - 3 Galerija

Proteklog vikenda udala se kći Donalda Trumpa Tiffany Trump, a evo tko je njen četiri godine mlađi suprug Michael Boulos.

Proteklog vikenda svečano je bilo na imanju Mar-a-Lago na Floridi. Najmlađa kćer bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa i glumice Marle Maple, 29-godišnja Tiffany Trump i 25-godišnji milijarder Michael Boulos vjenčali su se na spektakularnoj ceremoniji dvije godine nakon zaruka.

Pogledaj i ovo Tiffany Trump Sitno broji Najopuštenija članica obitelji Trump udaje se za pet godina mlađeg milijardera, evo tko je njezin odabranik s kojim je tulumarila i u Beogradu!

Tiffany je zablistala u vjenčanici Elieja Saaba i njome odala počast suprugovu nasljeđu, a do oltara ju je dopratio ponosni otac Donald.

Tiffany i Michael u vezi su od 2018. godine, on je biznismen i sin multimilijardera Massada Boulosa. Upoznali su se na odmoru na grčkom otoku Mikonosu, a šuškalo se da će se tamo i vjenčati. Par je često viđen kako se zabavlja skupa, a zajedno su prije tri godine posjetili i Beograd.

No mnoge zanima tko je zapravo mladi zet bivšeg predsjednika.

Michael će naslijediti poslovno carstvo svog oca koje se proteže na čitavu Afriku te bi zajednička imovina budućeg para mogla biti i nekoliko milijardi dolara. Novi zet Donalda Trumpa rođen je u Houstonu kao drugo od četvero djece, odrastao je jedno vrijeme u Lagosu, a kao i ostatak obitelji pohađao je prestižne škole. Michael je od rane dobi bio odlučan u tome da preuzme očev posao, a za razliku od starijeg brata Faresa koji više voli umjetnost, mogao bi u tome i dobro uspjeti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Boulos (@michaelboulos)

Michaelov otac Massad Boulos rođen je u Libanonu, a on se još kao dijete preselio u Ameriku. Kad je imao šest godina, Michaela je zadesila tragedija te su njegova teta i ujak poginuli u strašnom požaru koji su uzrokovale božićne lampice, a samo pet dana kasnije i to na sam Božić, Boulousu je u zzrakoplovnoj nesreći poginulo još pet članova obitelji.

Nakon što je 2018. godine upoznao Tiffany odlučio se smiriti, a sve do onda volio je slobodan život te je djevojke mijenjao gotovo na svakodnevnoj bazi. S prijateljima je često putovao na destinacije poznate po partijanju, a ljeti je redovito žario i palio i na jahtama na Mediteranu.

Ujedno, Michael je i veliki fan svog punca Donalda, ali bavi se građevinarstvom u očevoj tvrtci.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 8 +25 Salma Hayek - 6 Celebrity Nevjerojatno raskošne obline Salme Hayek bilo je nemoguće izbjeći, istaknula ih je u vatrenoj crvenoj haljini

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 5 +20 Georgina Rodriguez Celebrity Ovakav dekolte na Georgini još nismo vidjeli, nikome nije jasno je li kriva haljina ili je nešto korigirala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene