Sitno broji

Najopuštenija članica obitelji Trump udaje se za pet godina mlađeg milijardera, evo tko je njezin odabranik s kojim je tulumarila i u Beogradu!

Tiffany Trump Tiffany Trump Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tiffany Trump - 1 Tiffany Trump - 2 Tiffany Trump - 3 +0 Tiffany Trump Galerija

Tiffany Trump udaje se za Michaela Boulosa, koji ju je osvojio prije četiri godine na odmoru u Grčkoj.

Mlađa kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, 29-godišnja Tiffany Trump uskoro se udaje za svog zaručnika Michaela Boulosa, s kojim se zaručila na posljednji dan očeva predsjedničkog mandata u siječnju 2021. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Trumpovu kćer snimili dok je razgledavala vile, no ulovljena je i s jednim detaljem u ruci koji je brzo postao predmet rasprave

Tiffany i 25-godišnji Michael u vezi su od 2018. godine, on je biznismen i sin multimilijardera Massada Boulosa. Upoznali su se na odmoru na grčkom otoku Mikonosu, a šuškalo se da će se tamo i vjenčati. Par je često viđen kako se zabavlja skupa, a zajedno su prije tri godine posjetili i Beograd.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Njihovo raskošno vjenčanje ipak neće biti u Grčkoj, već će biti održano na imanju Donalda Trumpa Mar-a-Lago , gdje je Tiffany pripremila i djevojačku zabavu, a nekoliko je fotografija je podijelila i na svom profilu na Instagramu.

Tiffany inače slovi kao najopuštenija članica obitelji Trump i često je svojim ponašanjem i istupima privlačila pozornost javnosti. Ranije se bavila manekenstvom, no tijekom posljednjih godina bila je zapostavila tu karijeru i nakupila višak kilograma zbog čega su ju neki kritizirali. Uspoređivali su ju sa sestrom Ivankom Trump koja ima savršenu figuru, no nju ti komentari tada nisu zabrinuli, a sada se može pohvaliti ponovno vitkom linijom.

Tiffany se zabavlja kad stigne, a kada je bilo potrebno udovoljiti ocu Donaldu sudjelujovala je u predizbornim aktivnostima i držala govore, baš kao i ostala njegova djeca.

Michael će naslijediti poslovno carstvo svog oca koje se proteže na čitavu Afriku te bi zajednička imovina budućeg para mogla biti i nekoliko milijardi dolara. Budući zet Donalda Trumpa rođen je u Houstonu kao drugo od četvero djece, odrastao je jedno vrijeme u Lagosu, a kao i ostatak obitelji pohađao je prestižne škole. Michael je od rane dobi bio odlučan u tome da preuzme očev posao, a za razliku od starijeg brata Faresa koji više voli umjetnost, mogao bi u tome i dobro uspjeti.

Nakon što je 2018. godine upoznao Tiffany odlučio se smiriti, a sve do onda volio je slobodan život te je djevojke mijenjao gotovo na svakodnevnoj bazi. S prijateljima je često putovao na destinacije poznate po partijanju, a ljeti je redovito žario i palio i na jahtama na Mediteranu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston +5 Jennifer Aniston Celebrity Aniston u sićušnom grudnjaku pokazala gotovo sve, s 53 godine razgolitila se više nego ikad prije, pogledajte nevjerojatne fotografije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus počastila obožavatelje pozom u tangicama, neki se uplašili za zdravlje: "Ovo bi moglo biti opasno za starije"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene