iznenadila transformacijom

Larisa Lipovac Navojec promijenila je jedan detalj zbog kojeg izgleda kao druga osoba, kako vam se sviđa njezin novi imidž?

Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec - 1 DNEVNIK.hr 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 1 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Larisa Lipovac Navojec - 4 Larisa Lipovac Navojec - 3 Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec Igor Barberić, Marko Grubnić i Larisa Lipovac Navojec +19 Larisa Lipovac Navojec Galerija

Larisa Lipovac Navojec za finale ''Plesa sa zvijezdama'' posebno se sredila, a svi su odmah primijetili i jednu promjenu na njezinu licu koju su joj donijele šiške.

Larisa Lipovac Navojec u jučerašnjoj finalnoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' iznenadila je gledatelje novim imidžem. Naime, Larisa je za posljednju emisiju odabrala nositi šiške, a one su odlično pristajale njezinu licu te su ga lijepo oblikovale.

Pogledaj i ovo Larisa Lipovac Navojec Slažete li se? Larisa Lipovac Navojec očarala je sve u izdanju s prozirnim dijelovima, evo zašto joj svi pišu da je prekrasna!

Ostatak kose bio je pomalo razbarušen, a sve je uskladila i sa svojom odjevnom kombinacijom. Nosila je crnu haljinu koja je pratila njezinu figuru, a na kojoj se nalazilo mnogo resica koje su blistale pod svjetlima reflektora. Posebno je do izražaja došla i dijamantna ogrlica koju je imala oko vrata.

U anketi nam recite kako se vama sviđa Larisin novi imidž?

Je li vam Larisa ljepša sa šiškama ili bez njih?

  • Sa šiškama
  • Bez šiški

Ukupno glasova:

Za Larisine odjevne kombinacije u ovom showu brinuo se Marko Grubnić, a malo je reći da je u svakoj emisiji od nje napravio pravu divu.

Podsjetimo, u ovoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'' pobijedili su Marco Cuccurin i Paula Tonković.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 +26 Paula Tonković i Marco Cuccurin Celebrity Marco Cuccurin u emotivnoj objavi otkrio detalje odnosa s našom zgodnom plesačicom: "Hvala što si me pustila u svoj dom"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene