Vrlo neobično!

Zbog ovog su svi gledali u nju: Nikome nije bilo jasno zašto je tim predmetom ukrasila svoju odjevnu kombinaciju

Kylie Jenner - 3 Kylie Jenner - 3 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner - 2 Kylie Jenner - 5 Kylie Jenner - 4 Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 2 Kylie Jenner - 3 Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 6 Kylie Jenner - 5 Kylie Jenner - 3 +9 Kylie Jenner - 2 Galerija

Najmlađa Kardashianka Kylie Jenner potpuno je zbunila okupljene i sve korisnike društvenih mreža svojom odjevnom kombinacijom na jednoj modnoj reviji.

Kylie Jenner bila je jedna od brojnih poznatih koji su stigli u Pariz na modni tjedan, a na modnu reviju stigla je u neobičnoj kombinaciji.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Najmlađa Kardashianka inače se puno ne pojavljuje na crvenom tepihu, a ovog je puta pojavljivanje u javnosti upotpunila zbunjujućom odjevnom kombinacijom.

Kylie je nosila usku crnu naboranu haljinu do poda, koja gotovo uopće nije došla do izražaja zbog ukrasa koji je krasio njezin trup. Jenner je na prednjoj strani haljine imala veliku plišanu glavu lava, a od njegove grive Kylie je jedva dolazila do izražaja.

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji i OVDJE.

Kylie je postala hit na društvenim mrežama, a mnogima nije bilo jasno zašto se odlučila za ovaj outfit te su je počeli i ismijavati.

CNN je izvijestio da je Kylie za dizajnera odabrala Daniela Roseberryja, a on je inspiraciju pronašao u devet krugova Danteova Pakla.

Inače, Kylie je rođena početkom kolovoza, pa je njezina odjevna kombinacija vjerojatno povezana i s njezinim horoskopskim znakom – lavom.

Podsjetimo, Kylie je prošli vikend konačno objavila i koje su ime ona i partner Travis Scott dali svojem sinčiću koji se rodio prije godinu dana.

Aire, napisala je uz fotografije dječaka, a osim njega, par još ima i kćer Stormi, koja se rodila 2018. godine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor Jadranka Kosor - 5 Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN magazin) - 2 Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN magazin) - 1 +2 Jadranka Kosor - 2 Celebrity Jadranka Kosor rastužila objavom, obožavatelji joj uputili utješne poruke: "Cijeli dan sama, a danas je…"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević u Dubrovniku Vladimir Posavec Tušek i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević +21 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Celebrity Momčilo Otašević objavio je znakovit video na Instagramu koji se tiče njegove uskoro bivše supruge Jelene, evo čime je to zaintrigirao pratitelje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene