zauvijek u njihovim mislima

Kraljevska obitelj neviđenom fotografijom kraljice Elizabete obilježila je njezin rođendan, divnu fotografiju s praunučadi snimila je Kate

Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta The Prince and Princess of Wales/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta II. - 1 Kraljica Elizabeta i njena majka Kraljica Elizabeta Meghan Markle i kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta II. Penny Knatcbull i kraljica Elizabeta II. - 3 Kraljica Elizabeta +22 Kraljica Elizabeta Galerija

Kraljevska obitelj danas je obilježila 97. rođendan kraljice Elizabete II. uz slatku fotografiju pokojne kraljice, ali i onu dosad neviđenu na kojoj pozira s praunucima.

Pokojna kraljica Elizabeta II. danas bi proslavila svoj 97. rođendan, a njezina obitelj prisjetila je se uz njezinu predivnu fotografiju te emotivan opis na svom Twitter profilu.

Pogledaj i ovo Charles i Elizabeta Obratio se naciji Godinu dana od smrti kraljice Elizabete, emotivni Charles prisjetio se riječi koje je njegova majka uvijek ponavljala: "S velikom ljubavlju..."

''Danas se prisjećamo nevjerojatnog života i ostavštine njezinog veličanstva kraljice Elizabete II, na njezin 97. rođendan.''

Na slici, Njeno pokojno Veličanstvo uputilo je blistav osmijeh u kameru držeći prekrasan buket šarenog cvijeća dok je bila odjevena u svijetloplavi kaput i odgovarajući šešir koji je uvijek usklađivala s odjevnom kombinacijom.

Uz to su objavili i dosad neviđenu fotografiju, koju je snimila Kate Middleton prije kraljičine smrti, a na kojoj pozira okružena sa svojom obožavanom praunučadi, među kojima su Lady Louise Mountbatten-Windsor, Jamesom, grof od Wessexa, Lena Tindall, princ George, princeza Charlotte, Isla Phillips, princ Louis, Mia Tindall, Lucas Tindall i Savannah Phillips.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Bivša supruga princa Andrewa Sarah Ferguson također je podijelila poruku na svom Instagram računu, rekavši da će provesti dan misleći na svoju divnu svekrvu, prijateljicu i savjetnicu, uz portret pokojne kraljice snimljen 1952. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Ferguson (Fergie) (@sarahferguson15)

Elizabeta je rođena 1926., 21. travnja, u Mayfairu u Londonu. Bila je prvo dijete vojvode i vojvotkinje od Yorka, koji su kasnije postali kralj George VI. i kraljica majka.

Proslavila je svoj platinasti jubilej od 70 godina na tronu 2022., prije nego što je nažalost preminula u dobi od 96 godina u rujnu iste godine.

Njezino mjesto sada će naslijediti njezin sin Charles koji će 6. svibnja biti okrunjen za novog kralja Velike Britanije, a mediji u posljednje vrijeme stalno pišu o detaljima ove ceremonije koju će pratiti milijuni ljudi diljem svijeta.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll bujni dekolte istaknula je u novom sićušnom bikiniju pa nabacila pozu: ''Svaki dan si sve ljepša!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene