Tu je i recept!

Kralj Charles i njegova supruga odabrali su službeno jelo krunidbe, evo koji će se specijalitet posluživati diljem Britanije

Kralj Charles i Camilla Kralj Charles i Camilla Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevski quiche - 1 Kraljevski quiche - 2 Princ Edward i kraljevski quiche - 3 Princ Edward i kraljevski quiche - 2 Princ Edward i kraljevski quiche - 1 Kralj Charles i Camilla Kralj Charles III. Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. Kralj Charles +20 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Galerija

Evo koje će luksuzno jelo biti službeno na krunidbi kralja Charlesa za manje od tri tjedna, radi se o francuskom specijalitetu.

Britanski kralj Charles III. i njegova supruga Camilla odabrali su "krunidbeni quiche" kao službeno jelo na svečanosti koja će se održati početkom svibnja, objavila je Buckinghamska palača.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Jack Brooksbank stvarno mu je dosta! Čitači s usana otkrili da se princ Harry požalio na svoju obitelj usred krunidbe, zna se što je točno rekao!

Jelo od špinata, boba i estragona je francuski specijalitet i posluživat će se na stotinama zajedničkih ručkova diljem Britanije na dan krunidbe 6. svibnja.

Na krunidbi Charlesove majke, kraljice Elizabete II., glavno jelo bila je "krunidbena piletina" s curryjem i majonezom koju Britanci i dalje jako vole. Palača je objavila da je quiche osobni izbor Charlesa i Camille te da se jelo lako može prilagoditi različitim ukusima.

"Quiche je spravljen od hrskavog, laganog tijesta s delikatesnim okusom špinata, boba i svježim estragonom. Jede se hladno ili toplo uz zelenu salatu i kuhani mladi krumpir", stoji u receptu koji je objavila kraljevska obitelj na svojoj službenoj stranici uz video snimku pripreme.

Quiche je sa sobom na Coronation Big Lunch ponio i princ Edward, a evo što se slavilo u dvorištu Westminsterske palače.

Domaćin velikog ručka bio je dekan Westminstera, a okupio je vjerske vođe kako bi se podružili uoči velike krunidbe.

Između ostalog, gosti su uživali i u quicheu te su odobrili njegov okus koji će od sada, vjerujemo, biti proban u raznim domovima diljem svijeta.

Pripreme za krunidbu traju već mjesecima, a iz dana u dan izlaze nove informacije i detalji oko ovog povijesnog dana koji će pratiti milijuni ljudi diljem svijeta.

Ono što je mnoge zanimalo je i hoće li na krunidbu svog oca doći princ Harry, a on je potvrdio dolazak, ali bez svoje supruge Meghan Markle i djece.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pripreme za krunidbu - 6 Pripreme za krunidbu - 5 Pripreme za krunidbu - 4 Pripreme za krunidbu - 3 +25 Pripreme za krunidbu - 2 Celebrity Naš predsjednik i prva dama svjedočit će povijesnom događanju, a morat će pratiti i posebna pravila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene