''Istina je da sam...''

Hrvatica koju srpska publika obožava otkrila što je po zanimanju, ali i zašto je u posljednje vrijeme drastično promijenila izgled!

Iva Grgurić - 10 Iva Grgurić - 10 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 12 Iva Grgurić - 11 Iva Grgurić - 9 Iva Grgurić - 8 Iva Grgurić - 7 Iva Grgurić - 6 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 3 Iva Grgurić - 2 +22 Iva Grgurić - 1 Galerija

Iva Grgurić obojala je kosu u crno, a sada je otkrila i što ju je navelo na ovu veliku promjenu u životu.

Iva Grgurić pobijedila je u srpskom realityju ''Zadruga'', a tamo je prikupila brojne fanove i pratitelje koji su se šokirali velikom promjenom njenog izgleda početkom ožujka.

Pogledaj i ovo Iva Grgurić - 3 Šuška se šuška! Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju iznenadila drastičnom promjenom imidža, je li razlog tome prekid?

Starleta se odlučila ofarbati u crnu boju kose te odustati od prepoznatljive plave koju je nosila, a sad je za srpske medije otkrila i zašto se odlučila na ovu veliku promjenu.

''Boju kose sam promijenila jer sam imala veliku želju i dosadila mi je plava kosa. Nisam se više željela bojati, već sam poželjela svoju prirodnu boju kose, nema nikakve veze ni sa dečkom niti sa bilo čime drugim'', otkrila je Iva.

A čini se da će uskoro krenuti i u poduzetničke vode pa je otkrila i koju je srednju školu završila.

"Istina je, postala sam poduzetnica. Otvaram frizersko-kozmetički salon. Jako sam uzbuđena jer sam ostvarila svoj životni san. U salonu ću imati sve vrste tretmana za lice, kosu i tijelo. Inače, to je moja struka i za to sam se školovala četiri godine. Ja sam netko tko zastupa ljepotu, smatram da svaka žena mora biti uredna, čista, pedanta i uvijek sređena", rekla je Iva, piše Espreso.

Početkom ožujka krenulo se šuškati i kako je prekinula s partnerom Nemanjom Petoševićem, a krajem 2022. godine pričalo se i da je trudna, ali Iva je to sve negirala.

"Nisam ostavljena! Nikada nisam bila ostavljena! Čitam sve i svašta, ali nije ništa točno. Mene pokreću ljubav i emocije, moj partner mi je ogromna podrška u svemu što radim, zaista sam sretna i ispunjena", zaključila je.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 4 +28 Marko Ciboci - 3 Celebrity Ciboci pozirao u donjem rublju, a usput je pokazao i raskošne tetovaže koje pred svima inače skriva!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić +31 Annie Wersching i Goran Višnjić Celebrity Goran Višnjić podijelio je rijetku fotografiju sa svojim najstarijim sinom kojeg inače vješto skriva od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene