uzbudljiva vijest

Bridget Jones se vraća na velika platna! Poznati su detalji o četvrtom filmu, evo i kada počinje snimanje

Bridget Jones Bridget Jones Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Jones Bridget Jones Bridget Jones Bridget Jones Bridget Jones Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger za ''Bridget Jones'' - 2 Renee Zellweger za ''Bridget Jones'' - 1 Renee Zellweger (Foto: Profimedia) +7 Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Galerija

Na proljeće počinje snimanje četvrtog filma o Bridget Jones s Renee Zellweger u naslovnoj ulozi, a očekuje se i povratak Colina Firtha i Hugha Granta, koji su glumili u prethodna tri filma.

Bridget Jones vraća se na velika platna, a snimanje četvrtog nastavka počinje u svibnju, 23 godine nakon izlaska prvog filma iz serijala, pišu britanski mediji.

Dvostruka dobitnica Oscara Renee Zellweger vratit će se u glavnu ulogu temeljenu na bestseleru Helen Fielding.

Očekuje se da će se vratiti i Colin Firth i Hugh Grant, koji su u prethodnim filmovima glumili Marka Darcyja i Daniela Cleavera.

Veselite li se novom filmu o Bridget Jones?

  • Da, jedva čekam!
  • Ne, nisam obožavatelj

Ukupno glasova:

Film će se navodno temeljiti na romanu Fielding iz 2013. "Bridget Jones: Mad About The Boy", koji istražuje Jones kao 51-godišnju samohranu majku dvoje djece, koja istražuje društvene mreže i aplikacije za upoznavanje.

Zellweger navodno traži dom u kojem će živjeti sa svojim partnerom, Antom Ansteadom, dok radi na filmu.

Pogledaji ovo Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Celebrity Upoznali su se prije mjesec dana i odmah kliknuli, on je od nje 10 godina mlađi, a sad je i potvrđeno da su u vezi

"Očekuje se da će groznica Bridget Jones zahvatiti London ovog proljeća", rekao je izvor povezan s filmom za The Mail On Sunday. "Snimanje se već planira i sva je pretprodukcija spremna."

Pogledaji ovo Renee Zellweger za ''Bridget Jones'' - 1 Preporuke Feel good film idealan za cijelu godinu, a pogotovo za one trenutke kad se želite istinski nasmijati

Novi film dolazi osam godina nakon trećeg nastavka "Beba Bridget Jones" (2016.) u kojem je Bridget u 40-ima i odlučila je fokusirati se na svoju karijeru. Međutim, saznaje da je trudna, ali nije sigurna tko je otac. U ljubavnom je trokutu s Markom (Firth) i Jackom (Patrick Dempsey). Na kraju se Bridget udaje za Marka i otkriva se da je on otac njezina djeteta.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen +28 Tiffani Thiessen Nekad i sad Prepoznajete li zvijezdu kultne serije iz 90-ih na novim fotografijama? Nedavno se skinula za svoj 50. rođendan!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cat Janice Cat Janice Cat Janice Cat Janice +6 Cat Janice Celebrity U 32. godini preminula pjevačica koja je na samrti napravila divan potez kako bi novčano osigurala 7-godišnjeg sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene