nova ljubav

Upoznali su se prije mjesec dana i odmah kliknuli, on je od nje 10 godina mlađi, a sad je i potvrđeno da su u vezi

Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) +0 Renee Zellweger (Foto: Getty) Galerija

Renée Zellweger ljubi britanskog voditelja Anta Ansteada, a par su uhvatili fotografi nakon što se mjesec dana šuškalo da su u vezi.

Holivudsku glumicu Renée Zellweger fotografi su prvi put uhvatili u društvu britanskog TV voditelja Anta Ansteada nakon šuškanja da je par u vezi. Na fotografijama se novopečeni par ležerno druži na balkonu njegove nove kuće u Laguna Beachu u Kaliforniji, a upravo ondje proveli su i cijeli vikend.

Pogledaj i ovo showbuzz potpuno drugačiji! Šuškalo se da su par i divno su izgledali skupa, a kad su se proslavili iznenadili su javnost svojim promjenama

Slavna oskarovka na sebi nije imala ni trunke šminke, a oboje su bili u ležernim kombinacijama dok su ispijali kavu. Svjetski mediji od prošlog mjeseca nagađaju jesu li oni u vezi ili nisu, a mnogi su komentirali kako su zaista nespojivi. Njihovi su prijatelji za časopis People prije nekoliko dana komentirali njihovu romansu. "Ponekad se ljudi upoznaju i odmak kliknu, a kada se to dogodi u pravo vrijeme, onda je to dobitna kombinacija. Renee je kreativna i često je privlače muškarci koji prkose pravilima. Ona je pametna i brižna te uvijek nastoji proširiti vidike svima oko sebe", tvrde njezini prijatelji.

Zellweger i Anstead upoznali su se prije mjesec dana na snimanju njegove nove emisije u kojoj je upravo ona gostovala, a odmah su se počeli družiti.

Ant je prije nekoliko tjedana finalizirao razvod od supruge Christine Haack s kojom ima 21-mjesečnog sina Hudsona. Voditelj i iz prethodnog braka s Louise Anstead ima dvoje djece,  sina Archeija (14) i kćer Amelie (12). S Louise je u braku bio 12 godina prije nego što su se 2017. rastali.

Slavnu glumicu prije Anta su povezivali s pjevačem Doyleom Bramhallom II. Vezu su navodno započeli 2021. godine, dvije godine otkako se on rastao od supruge s kojom ima dvoje djece. Pet godina kasnije Renee je rekla kako joj je on zaista posebna osoba, no u svibnju 2019. godine je objavljeno kako je par u svađi te su se početkom 2020. razišli.

Renée Zellweger iza sebe ima burnu ljubavnu povijest. Hodala je s kolegom Bradleyjem Cooperom, bila je u zagrljaju glazbenika Jacka Whitea, a s Jimom Carreyjem je 2000. godine bila i zaručena.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Getty Images) +4 Madison Beer (Foto: Getty Images) Celebrity Smatraju je najljepšom mladom pjevačicom, a izlazak bez grudnjaka osigurao joj je svu pažnju u šetnji s novim dečkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene