Dugo je nismo vidjeli

Nekad su se svi divili njezinoj ljepoti, no danas joj je lice uništeno zbog brojnih zahvata kojima se podvrgnula

Janice Dickinson Janice Dickinson Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Janice Dickinson - 2 Janice Dickinson - 3 Janice Dickinson - 1 +0 Janice Dickinson Galerija

Janice Dickinson sudjeluje u showu "I'm a Celebrity... South Africa", u kojem pažnju plijeni svojim neprepoznatljivim licem.

Bivša američka manekenka Janice Dickinson snimljena je ovih dana u javnosti nakon dugo vremena, i to na snimanju reality showa "I'm a Celebrity... South Africa".

Pogledaj i ovo showbuzz Prava šteta Njezinoj egzotičnoj ljepoti i osmijehu nekad se divio cijeli svijet, a zbog brojnih operacija danas jedva drži oči otvorene!

Danas 68-godišnja Janice slovila je kao prirodna ljepotica čijem su se izgledu svi divili, no od njezine ljepote malo je toga ostalo nakon brojnih estetskih zahvata i operacija kojima se podvrgnula.

Janice je davnih dana proglasila samu sebe prvim svjetskim supermodelom, a danas se rijetko pojavljuje u javnosti. Prije spomenutog reality showa u javnosti je posljednji put viđena na otvaranju 27. Izložbe LA Art Show u Los Angelesu prije više od godinu dana. I tamo je najveću pozornost privukla svojim licem koje je gotovo uništila opsjednutošću plastičnim operacijama i brojnim zahvatima kojima se podvrgnula.

Uz Janiceino ime veže se i skandal u koji je uključen slavni snagator i glumac Sylvester Stallone, koji je početkom 90-ih već ljubio sadašnju suprugu Jennifer Flavin, no onda joj je javio pismom da prekida s njom zbog Janice. Ona je 1994. godine rodila kćer Savannu i Sylvester je mislio da je njezin otac te je dobila njegovo prezime nakon rođenja. Glumac i manekenka bili su zaručeni šest mjeseci, a koji tjedan nakon što je manekenka rodila razišli su se jer je DNK test pokazao da Sylvester nije Savannin otac.

Janice je u autobiografiji "No Lifeguard On Duty" iz 2002. godine otkrila da je spavala s tri muškarca u razmaku od nekoliko dana i ispalo je da je otac njezine kćeri filmski producent Michael Birnbaum. Janice ima i sina Nathana iz braka s televizijskim producentom Simonom Fieldsom, a danas je u braku s četvrtim suprugom Robertom Gernerom, inače bivšim psihijatrom koji je izgubio dozvolu za rad jer je započeo vezu s jednom od pacijentica. Upoznali su se na spoju naslijepo 2012. godine preko njegova sina, a zaručili su se nakon samo tri mjeseca veze.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić - 1 Tonči Huljić - 1 Vjekoslava Huljić - 3 Tonči Huljić - 2 +20 Vjekoslava Huljić - 5 Zanimljivosti Zavirite u dom Tončija i Vjekoslave Huljić: Evo kako živi najmoćniji par domaće glazbene scene!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 4 +22 In Magazin: Zdravko Čolić - 4 Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Zdravka Čolića, upoznali su se u Hrvatskoj, a u javnosti je viđamo u rijetkim prilikama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene