Mišljenja su podijeljenja

Slomio je ženska srca iskrenim priznanjem koje je sve šokiralo, a sada iznenađuje drastičnim promjenama imidža!

Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin i Jwan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) +0 Ricky Martin, Jwan Yosef (FOTO: Instagram) Galerija

Ricky Martin drastično je promijenio imidž i to je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Pjevač i izvođač nekih od najvećih glazbenih hitova svih vremena, popularni Ricky Martin svojim se obožavateljima na Instagramu pohvalio drastičnom promjenom imidža na koju se sam odlučio.

Pogledaj i ovo Ricky Martin i Jwan Yosef "nakon pomnog razmatranja..." Dugo je skrivao da je gej pa se skrasio s 13 godina mlađim, a nakon dvoje zajedničke djece donijeli su neočekivanu odluku!

Naime, 49-godišnji Ricky sa svojih 14,9 milijuna pratitelja u posljednje vrijeme dijeli fotografije na kojima pozira s izblijedjelom bradom, a na taj se eksperiment odlučio uoči snimanja novog glazbenog spota u Portoriku, i to, kako je sam na Instagramu priznao, iz dosade.

Jedna od posljednjih fotografija na kojoj pozira s novim imidžem je ona na kojoj je otkrio i da mu je stigao Grammy za glazbeni album "Pausa", koji je objavio 2020. godine. No prestižna glazbena nagrada kao da je ostala u sjeni bijele brade koja mu je inače prirodno smeđe boje, zbog čega su neki i zaključili da je neprepoznatljiv. I dok se jednom dijelu obožavatelja svidjela promjena, drugi su malo manje oduševljeni.

"Pokrećeš novi trend", "Zauvijek ćeš ostati cool", "Plavuše se bolje zabavljaju", "Molim te, vrati se na staro", "Žao mi je, ali ne sviđa mi se", "I ja ću ovo probati", "Kako si lijep", "Da sam na tvom mjestu, izblijedila bih i kosu. Izgledao bi još bolje", "Kako ti može biti dosadno s četvero djece?", samo su neki od komentara koje je dobio. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Ricky je 90-ih godina slovio kao jedan od najpoželjnijih muškaraca za kojim su uzdisale žene diljem svijeta. Svojim glazbenim hitovima osvajao je top-ljestvice, a uz to i srca obožavateljica. Sve do jednog dana, točnije 2010. godine kada je javno priznao da je homoseksualac i slomio sva ta srca.

Ricky i sirijsko-švedski slikar Jwan počeli su hodati 2016. godine, a svoje su zaruke potvrdili u studenom 2017. godine tijekom gostovanja u showu slavne komičarke Ellen Degeneres. Već u siječnju 2018. godine pjevač je potvrdio kako su se u tajnosti vjenčali. Još uvijek su u sretnom braku i roditelji su četvero djece koje im je na svijet donijela surogat-majka.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) +4 Za pjevačicu Bernardu Bruno prepreka nema (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene