težak put

Jedna od najpoznatijih Ukrajinki pobjegla je od sovjetskog režima još kao djevojčica, dugo je o svemu odbijala pričati

Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) +1 Mila Kunis (Foto: Getty Images) Galerija

Mila Kunis imala je sedam godina kada se s roditeljima doselila u SAD, a rijetko je u javnosti spominjala svoje ukrajinske korijene.

Život glumice Mile Kunis bio je znatno drugačiji prije nego što se proslavila i postala holivudska zvijezda. Svoju obiteljsku pozadinu nikada nije skrivala, a iako je iz Ukrajine, u intervjuima je često govorila kako se ne identificira s tim podrijetlom jer je bila premala kada su se njezini roditelji preselili u SAD. Imala je tek sedam godina kada je s roditeljima pobjegla od sovjetskog režima.

Pogledaj i ovo Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom - 1 izazvali lavinu reakcija Omiljeni poznati par šokirao i podijelio javnost odlukom o svom nasljedstvu i djeci: ''Neka se snađu sami''

Ipak, 38-godišnja Mila i njezin suprug, glumac Ashton Kutcher, ovoga su tjedna donirali tri milijuna dolara za pomoć ukrajinskim izbjeglicama.

Milena Markovna Kunis rođena je u Černihivu, a skupa s roditeljima i bratom Michaelom doselila se u SAD. "U New York smo stigli u srijedu i do petka ujutro smo brat i ja već bili u školi u Los Angelesu", komentirala je Mila u jednom intervjuu 2011. godine. Njezina obitelj u novu je državu stigla sa samo 250 dolara te su si morali ponovno izgraditi život. Cijela situacija je bila izuzetno teška i za sedmogodišnju Milu, koja je priznala kako je od šoka izgubila pamćenje te se ne sjeća ničega što se događalo 1991. godine.

"Plakala sam svakoga dana. Nisam razumjela kulturu u koju sam stigla, nisam razumjela ljude, a ni jezik", ispričala je Kunis. Dodala je kako je srećom to sve brzo prošlo.

Nakon što se proslavila novinari su je često pitali o rodnoj državi, no odbijala je pričati o bilo čemu. I u intervjuima uživo je otvoreno rekla da ne želi razgovarati o Ukrajini jer se ne osjeća Ukrajinkom. Govorila je i kako nema rođaka ondje, a rekla je i kako su njezini roditelji pobjegli iz Ukrajine zbog antisemitizma.

U jednom trenutku karijere napali su je u ukrajinski političari, no ona ni na što nije odgovarala javno.

Kada je imala devet godina, Mila je upisala tečaj glume, a upravo ju je ondje primijetio budući menadžer. Tečaj za koji je govorila da je upisala iz čiste zabave koštao je 900 dolara, a njezini su roditelji u tom trenutku imali samo 2400 dolara u banci. "Moja majka je izvukla ček i potpisala ga. Samo je rekla da ne zna zbog čega to radi i otišla", rekla je Mila jednom prilikom. Pojavila se u nekoliko reklama prije nego što je dobila ulogu u hit-seriji "Lude 70-e".

Imala je samo 14 godina i nije smjela biti pred kamerama, no lagala je o svojim godinama, što je tek puno kasnije priznala. "Rekla sam im da ću navršiti 18. Što zapravo i nije laž jer jednom ću i imati 18 godina", ispričala je Mila. "Pojavila sam se i u seriji "Spasilačka služba" dvaput, ali samo usput", otkrila je.

Mila Kunis danas je jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, a od 2015. godine je u braku s Ashtonom Kutcherom s kojim je glumila i u seriji koja ju je proslavila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene