Šteta, šteta!

Bivša prirodna ljepotica nakon dugo vremena pokazala lice bez šminke, presudila mu je opsjednutost jednom stvari koje se nije mogla riješiti!

Janice Dickinson Janice Dickinson Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Janice Dickinson - 2 Janice Dickinson - 3 Janice Dickinson - 1 Janice Dickinson Janice Dickinson Janice Dickinson - 2 Janice Dickinson - 1 +0 Janice Dickinson Galerija

Janice Dickinson pokazala je lice uništeno estetskim operacijama, a kojem se nekada divio cijeli svijet.

Umirovljena manekenka i nekadašnja prirodna ljepotica Janice Dickinson snimljena je u rijetkom pojavljivanju u javnosti i to bez šminke dok je vježbala u jednoj od teretana u Los Angelesu.

68-godišnja Janice pokazala je pritom gipku figuru u pripijenoj odjevnoj kombinaciji za trening, ali ono što je svima privuklo pozornost je njezino lice. Nekada je slovila kao prirodna ljepotica čijem su se izgledu svi divili, no od njezine ljepote malo je toga ostalo nakon brojnih estetskih zahvata i operacija kojima se podvrgnula.

Fotografije pogledajte OVDJE

Janice je davnih dana proglasila samu sebe prvim svjetskim supermodelom, a danas se rijetko pojavljuje u javnosti. Prije nekoliko mjeseci sudjelovala je u jednom reality showa, a prije toga je posljednji put viđena na otvaranju 27. Izložbe LA Art Show u Los Angelesu prije više od godinu dana. I tamo je najveću pozornost privukla svojim licem koje je gotovo uništila opsjednutošću plastičnim operacijama i brojnim zahvatima kojima se podvrgnula.

Uz Janiceino ime veže se i skandal u koji je uključen slavni snagator i glumac Sylvester Stallone, koji je početkom 90-ih već ljubio sadašnju suprugu Jennifer Flavin, no onda joj je javio pismom da prekida s njom zbog Janice. Ona je 1994. godine rodila kćer Savannu i Sylvester je mislio da je njezin otac te je dobila njegovo prezime nakon rođenja. Glumac i manekenka bili su zaručeni šest mjeseci, a koji tjedan nakon što je manekenka rodila razišli su se jer je DNK test pokazao da Sylvester nije Savannin otac.

Janice je u autobiografiji "No Lifeguard On Duty" iz 2002. godine otkrila da je spavala s tri muškarca u razmaku od nekoliko dana i ispalo je da je otac njezine kćeri filmski producent Michael Birnbaum. Janice ima i sina Nathana iz braka s televizijskim producentom Simonom Fieldsom, a danas je u braku s četvrtim suprugom Robertom Gernerom, inače bivšim psihijatrom koji je izgubio dozvolu za rad jer je započeo vezu s jednom od pacijentica. Upoznali su se na spoju naslijepo 2012. godine preko njegova sina, a zaručili su se nakon samo tri mjeseca veze.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 1 +26 Claudia Rivier Celebrity Najbujnija Slavonka samo je lišćem prekrila najintimnije dijelove tijela: ''Eva i originalni grijeh...''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert, Ivo Kovačević Marijana Seifert Maja Kovačević +15 Maja Kovačević - 3 Celebrity ''Ubijena je, na Sljemenu je, nalazi se na stazi 9!'' Sestra nestale Marijane iz Big Brothera šokirala objavom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene