Imao je predosjećaj

Plasman u top 10 iskliznuo mu iz ruku, a evo što je njemu pored toga ipak najvažnije!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Marin - 5 Luka Marin - 4 Luka Marin - 3 Luka Marin - 2 Luka Marin - 1 Luka Marin i Lucija Kerečin - 5 Luka Marin i Lucija Kerečin - 3 Luka Marin i Lucija Kerečin - 2 Luka Marin i Lucija Kerečin - 1 Luka Marin, MasterChef - 24 +18 Luka Marin, MasterChef - 23 Galerija

Jučer je kuhinju MasterChefa napustio Luka Marin. Prolaska u stres-testu koštao ga je budda bowl i na taj način Luka je izgubio priliku ući u top 10. Našoj je ekipi otkrio je li prije kraja izgubio fokus, kako će pamtiti cijelo iskustvo u MasterChefu te ima li kakve planove za budućnost.

Jučer je kuhinju MasterChef napustio Luka Marin. Prolaska u stres-testu koštao ga je budda bowl i na taj način Luka je izgubio priliku ući u top 10. Našoj je ekipi otkrio je li prije kraja izgubio fokus, kako će pamtiti cijelo iskustvo u MasterChefu te ima li kakve planove za budućnost.

''Ovo ispred vas je buddha bowl, bezmesno jelo, ali sadrži jaja u sebi'', najavio je Melkior kandidatima. 

Nakon što su saznali koje jelo moraju replicirati u jučerašnjem stres-testu, kandidati nisu krili strah od količine komponenata na tanjuru, a među njima bio je i Luka Marin.

''Danas sam htio četiri koliko-toliko poznate komponente, a dobio sam 44 nepoznate'', rekao je. 

Luka je i prije kuhanja bio svjestan da nije na razini zadatka kao prije.

''Ja sam u zadnjih sedam dana svoga kuhanja primijetio da mi fokus opada. Počeo sam se previše zabavljati s prijateljima, htio sam se samo družiti, a samo testiranje talenta postalo mi je sve manje i manje bitno, odnosno nisam više imao snage to raditi'', priznao je. 

Natjecatelji su u stres-testu dobili mogućnost zvona. Lukina pomoćnica bila je Maja Šabić, a najvažnije u ovom jelu bilo je dobro pogoditi rižu.

Lukino nepoznavanje komponenti, umor i iscrpljenost njemu su bili pokazatelji da će ispasti i prije odluke žirija.

''Nikad nisam imao ovakvo čekanje presude, najmanje sam siguran u svoj prolaz ovaj put'', rekao je. 

Lukin predosjećaj ispostavio se točnim. Njegova riža bila je najlošija i koštala ga je ulaska u top 10 natjecatelja.

''Žao mi je jer bi htio još tog iskustva i mislim da mi nikad ne bi bilo dosta'', rekao je. 

Tijekom svojeg boravka u showu, kaže, mnogo je naučio i promijenio se kao osoba.

''Promijenio mi se mindset prema kolegama, prema žiriju, prema samom kuhanju i to je sve jedna pričica u mojoj glavi kojoj ja baš i ne znam imenovati etape, ali vidim transformaciju sebe i to ću najviše pamtiti'', rekao je. 

Kuhinja MasterChefa nešto je što će zauvijek pamtiti, kao i pritisak koji ga je dodatno očeličio.

''Mogućnost da se jednostavno boriš protiv samoga sebe kad ti tijelo želi ići ća, želi ići kući u krevet, a ti se moraš dignuti, to odraditi, a isto tako se zabaviti'', rekao je Luka Marin. 

Otkrio nam je i svoje planove za budućnost.

''Planova za budućnost imam, ali to ništa nije konkretizirano. Food blogging vjerojatno neću, nemam za to vremena, ali ću se s nalaziti kolegama, kuhati, vjerojatno to objavljivati na društvenim mrežama. I probati malo sudjelovati u podupiranju gastronomije'', rekao je. 

Luki želimo mnogo sreće, a njemu je ipak najvažnije da nije ispao na domaćem terenu.

''Bolje da je na buddha bowlu nego na brudetu'', zaključio je. 

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Milena Lasić - 2 Milena Lasić Milena Lasić - 1 Milena Lasić +15 Frano i Milena Lasić Celebrity Lijepa supruga Frane Lasića podijelila dio slavljeničke atmosfere iz njihova doma, vidi se da je pazila na baš svaki detalj

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom i Nenad Tatarinov - 2 Bloom i Nenad Tatarinov - 3 Bloom i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila video u kojem se Bloom i Nenad igraju u luksuznom stanu, pažnju ukrali detalji prostranog dnevnog boravka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene