Nije išlo

Za ove domaće parove 2019. godina bila je kobna: Tko se sve tada razveo?

Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) +0 Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Galerija

2019. godine izrodila je mnoge nove ljubavi na domaćem nebu, ali i prekide i razvode koje vam donosi IN magazin.

2019. godinu obilježile su brojne nove ljubavi te brakovi, ali i one malo manje lijepe ljubavne priče.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić i Goran Belošević ispričali dojmove s Maldiva - 3 Kod nas im je ljepše Ecija Ivušić i njezin suprug Goran otkrili prednosti i mane bajkovitog otočja, evo zašto se više nemaju namjeru tamo vraćati!

To vrijedi i za holivudske, ali i domaće zvijezde. Irena Škorić i Branko Ištvanić bili su dugogodišnji domaći par čija je ljubav čini se pukla i prije nove 2019. godine, no nitko od glavnih aktera nije bio raspoložen za dijeljenje intime s domaćom javnosti.

Iako su kći Zorana i Vanje Mamić, Nina Mamić i zagrebački reper Josip Jopa Jakopec dobili kćerkicu, njihova veza nije izdržala. Mladi roditelji prekinuli su vrlo brzo nakon rođenja malene Vite, a reper je priznao kako mu je ona u potpunosti promijenila život koji nije uvijek bio "med i mlijeko".

Razveli su se i Dino Bubičić i Ivana Paris koje je spojio reality show "Farma", a vjenčanje je održano pred kamerama Nove TV 2010. godine. Par je tijekom braka dobio dva sina, no umjesto proslave 10. godišnjice braka, odlučili su se za razlaz.

"Počeli smo gledati drugačije na sve i vidjeli da nema smisla gurati negdje gdje ne ide", otkrila je nakon toga Ivana za kamere IN magazina, no bivši supružnici nisu rekli niti jednu ružnu riječ jedno o drugome.

U našm videu pogledajte koji su si još domaći parovi u 2019. godini odlučili reći "zbogom". 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +4 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Bacila je kraljevsku obitelj na koljena i već krenula samostalno zarađivati: Meghan potpisala prvi ugovor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene