Zna što radi

Bacila je kraljevsku obitelj na koljena i već krenula samostalno zarađivati: Meghan potpisala prvi ugovor

Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry šokirali su kraljevsku obitelj kada su neočekivano najavili da odustaju od kraljevskih dužnosti.

Vojvotkinja od Sussexa i supruga britanskog princa Harryja, Meghan Markle, pristala je snimiti svoj glas za Disney, a produkcijska kuća će zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova, objavio je u subotu londonski Times.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Meghan i Harry šokirali su kraljevsku obitelj u srijedu kada su neočekivano najavili da odustaju od kraljevskih dužnosti kako bi provodili više vremena u Sjevernoj Americi i "postali financijski neovisni".

"Nakon puno mjeseci promišljanja i unutarnjih rasprava, odlučili smo napraviti prijelaz u ovoj godini i početi stvarati novu, progresivnu ulogu unutar ove institucije. Namjeravamo odstupiti kao članovi kraljevske obitelji koji više neće neprekidno izvršavati svoje kraljevske dužnosti i raditi ćemo na tome da postanemo financijski neovisni, dok ćemo nastaviti pružati podršku Njezinom Veličanstvu Kraljici", pisalo je u podužoj objavi na Instagramu.

Zanimljivo, kraljica Elizabeta II. za njihove je planove saznala upravo iz medija.

Times nije otkrio za što će Meghan dati svoj glas, ali je objavio da će Disney zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi Elephants Without Borders.

Times nije naveo izvor informacije, a Disney i Meghanina glasnogovornica nisu još komentirali napise. (Hina)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Halsey, G-Eazy (Foto: AFP) Halsey, G-Eazy (Foto: AFP) Halsey (Foto: Getty Images) Emma Roberts i Evan Peters (Foto: AFP) +0 Emma Roberts i Evan Peters (Foto: AFP) Celebrity Potpuno gola na konju pjevačica još jednom spustila bivšem dečku koji ju je emotivno uništio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene