Ne propustite!

Ms. Lauryn Hill prvi put u Hrvatskoj na Outlook festivalu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture u srijedu, 3. rujna, spektakularnim koncertom u pulskoj Areni najavljuje grupu glazbenika među kojima se ističe prvo hrvatsko gostovanje kultne dive Ms. Lauryn Hill!

Na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo pored Pule, u četvrtak, 4. rujna, započinje najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture Outlook festival na kojem će se u četiri dana na 12 pozornica izmijeniti fantastičnih 300 izvođača, isplovit će četrdesetak party-brodova, u čemu će uživati oko petnaest tisuća internacionalnih ljubitelja dub, reggae, hip-hop, drum‘n’bass, garage, house i sličnih glazbenih pravaca.

Pogledaj i ovo showbuzz Obožavaju Hrvatsku! VIDEO Intervju: Glavna atrakcija Outlook festivala Buraka Som Sistema

Ta će se veličanstvena glazbena fešta, u srijedu 3. rujna, najaviti visokokvaliteno produciranim koncertom grupe glazbenika u pulskoj Areni. Među četiri raznovrsna i iznimno kvalitetna izvođača ističe se zvijezda večeri, kultna diva, kantautorica božanstvenog glasa i zvjezdanog statusa – Ms. Lauryn Hill. Pulski koncert karizmatične Ms. Lauryn Hill njeno je prvo gostovanje u Hrvatskoj i jedinstvena prilika da se uživa u nadaleko poznatom specifičnom nastupu u prostoru koji su brojni domaći obožavatelji mogli samo sanjati. Ms. Lauryn Hill u Pulu stiže ravno iz Amerike, a koncertom u Areni započinje europsku turneju na kojoj će se starom kontinentu predstaviti uvijek svježim interpretacijama pjesama iz bogate i burne dvadesettrogodišnje karijere.

Ne propustite Outlook festival na tvrđavi Punta Christo pored Pule!

Ostaci rimskog amfiteatra u Puli ugostit će i sedmeročlani glazbeni sastav iz britanskog Leedsa – Submotion Orchestra, koji će kombinacijom duba, jazza i soula uvesti publiku u glazbenu večer.
Nastavit će Andrew Ashong, novo ime na glazbenom nebu, što ga nije spriječilo da bude dobitnik Gilles Peterson’s Worldwide nagrade iz 2013. za pjesmu godine Flowers. Zagrijavanje u Areni otvara Fatima, uzdanica Eglo Recordsa koja u Pulu dolazi predstaviti debitantski album Yellow Memories. Fatima je pjevačica čije vokalne mogućnosti te iznimno sugestivnu izvedbu voli i publika i brojni kolege glazbenici koji rado i često s njom surađuju. Nastup pjevačice koja je na svom ubrzanom putu ka zvjezdanom statusu, bit će posebna glazbena poslastica i ugodno iznenađenje za publiku koja nije upoznata s njenim opusom.



Vrata pulske Arene otvaraju se u srijedu 3. rujna u 19:00 sati, a poznata je i satnica koncerta:

Submotion Orchestra – 20:00 - 21:00
Andrew Ashong – 22:15 - 22:50
Fatima – 23:05 - 23:40
Ms. Lauryn Hill – 00:20 - 01:40


Ulaznice za koncert otvorenja Outlook festivala po povoljnijoj EX YU cijeni od 350 kuna moguće je nabaviti putem sustava Entrio na adresi www.entrio.hr. Na dan koncerta ulaznica za stajanje iznosi 350 kuna, a VIP zona 380 kuna, a kupiti se mogu na blagajnama ispred Arene.

Svakodnevno nas pratite na Dnevnik.hr-u, posebno subotom u INmagazinu Nove TV. Družimo se pod hashtagom #tourdezur, i to na više društvenih mreža: Instagram, Facebook, Twitter. Pratite i reportaže na Muzika.hr.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene