Fanovi uživaju!

Sonus festival ponovno okupio glazbenike iz više od 80 zemalja, proslava desetog rođendana i službeno je započela!

Sonus festival Sonus festival Sonus festival/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sonus festival Galerija

U klubovima na paškoj plaži Zrće je započela petodnevna proslava 10. rođendana Sonus festivala. Ovaj svjetski poznati festival je opet uspio na kraju turističke sezone u Hrvatskoj okupiti goste iz više od 80 zemalja svijeta koji su došli uživati u kvalitetnoj glazbi, ali i ponudi otoka Paga.

Prvog dana festivala nastupilo je 17 izvođača u punim klubovima Papaya, Aquarius, Kalypso i Euphoria: Marco Carola, Dennis Cruz, Claptone, Diplo, Vintage Culture, Sam Paganini, Lilly Palmer, Boston 168, Chelina Manuhutu, Solardo, Lauren Lo Sung, Dejan Milićević, Marko Nastić, Baggi, Tom Bug, Elena Mikac, Karlo Leopold.

U slijedeća četiri dana festivala očekuje se nastup više od 70 zvijezda svjetske, regionalne i domaće scene. Fanovi kvalitetne techno, house i tech-house glazbe moći će uživati u nastupima ARTBATa, Kölscha, Ricarda Villalobosa, Richie Hawtina, Andrea Olive, Reinier Zonnevelda, Joseph Capriatija i mnogih drugih koji već tradicionalno posjećuju Sonus svake godine, kao i Mochakka, Indire Paganotto, Same’ Abdulhadi, 999999999 i mnogih drugih koji će po prvi put nastupiti na ovom prestižnom festivalu.

Na boat partyju nastupili su Lilly Palmer i Marko Nastić, dok će u narednim danima Jadranskim morem ploviti Sonus brodovi na kojima će nastupiti Vintage Culture, Pan-Pot, Dejan Milićević, Paula Temple, Glia, Trym i DJ Jock.

Ulaznice u pretprodaji su rasprodane, ali je ograničen broj dnevnih i festivalskih ulaznica dostupan na ulazu u festival.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 6 Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 +27 Rita Ora - 7 Celebrity Slavna Kosovarka na trbuh je stavila zanimljiv ukras, ali on je ipak ostao u sjeni njezinih savršeno isklesanih mišića!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 17 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 16 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 15 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 14 +27 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 12 Celebrity David Beckham s obitelji stigao u Hrvatsku, pogledajte prve fotografije s destinacije koju su si izabrali za odmor!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene